עוגת פרג בניחוח תפוז
עוגת פרג רכה ועסיסית בניחוח תפוזים במיוחד לפורים. הכנה קלה ומהירה ומתאימה להגשה גם בכל מועד אחר.
משנכנס אדר מרבים בהכנת עוגות פרג ואת העוגה הזו אתם לא רוצים לפספס!
עוגת פרג רכה ועסיסית בניחוח תפוזים. מסוג העוגות שאפילו במאפייה קשה למצוא. העוגה קלה להכנה ומתאימה להגשה גם בכל מועד אחר.
למה באמת כדאי לכם: עוגת פרג
- עוגה אוורירית לעומת עוגות פרג אחרות!
- עוגה מהירה להכנה: פחות מ־10 דקות הכנה.
- טעימה כל כך שאי אפשר להפסיק לאכול אותה!
- מתאימה להגשה בכל רגע נתון.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
עוגת פרג בניחוח תפוז
עוגת פרג רכה ועסיסית בניחוח תפוזים במיוחד לפורים. הכנה קלה ומהירה ומתאימה להגשה גם בכל מועד אחר.
לדרג
המצרכים
- 6 ביצים
- 1 ½ כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 200 גרם חמאה (רכה, או מחמאה או 175 גרם שמן)
- ½ כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח
- 10 גרם אבקת אפיה
- 1 כף גרידת תפוז
- 1 כוס פרג (לא חובה לטחון)
אופן ההכנה
- לערבב את המחמאה/חמאה עם החלמונים וכוס מהסוכר לתערובת קרמית.
- להוסיף את תמצית הווניל, מיץ תפוזים וגרידת התפוז ולערבב.
- להוסיף את הפרג, הקמח ואבקת האפייה ולערבב לתערובת אחידה.
- בקערה נפרדת להקציף את החלבונים עם חצי כוס הסוכר שנותר לקצפת יציבה.
- לקפל יחד את שתי התערובות, להעביר לתבנית אפיה (מס' 26) משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-50 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | ובאינסטגרם: @nirit_kiko
מעולה