| |

עוגיות גרוזיניות במילוי ותיבול מיוחד

כשנתקלים במתכון, כנראה נכנסת מסקרנות רבה - עוגיות גרוזניות, עם תיבול? אז זהו, שאלו עוגיות מופלאות, טעימות ופשוט מדהימות שחובה חובה להכין אותן!
בהשראת: נירית קיקו
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
קבלו מתכון מעניין, מסקרן ומפתיע במיוחד – בדיוק בזמן לפורים!
 
מפתיעות ומהפנטות! עוגיות גרוזיניות עוגיות כל כך טעימות במילוי כל טוב ותיבול מפנק.
אוהבים תבלינים, טעמים המיוחדים ודברים שהם קצת אחרת אבל טעימים בטירוף?המתכון הזה בדיוק עבורכם!
 

ספר המתכונים של נירית קיקו

עוגיות גרוזיניות
צילום: נירית קיקו

למה באמת כדאי לכם: עוגיות גרוזיניות

  • תמיד כיף לנסות דברים חדשים: מי שלא מגיע מהמטבח הגרוזיני, יופתע מהעוגיות הכל כך טעימות האלה, מיוחדות ושונות, אך מפתיעות בצורה הכי טובה ומדויקת שיש.
  • עוגיות מהירות להכנה, קלות ופשוטות. והכי חשוב – מלאות בבריאות ובטוב!
  • זכרונות טובים מגרוזיה:כמה כיף לבקר ולגלות מקומות חדשים בעולם, אבל הכי כיף, להכיר את המטעמים היחודיים של כל מקום.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגיות גרוזיניות במילוי ותיבול מיוחד

כשנתקלים במתכון, כנראה נכנסת מסקרנות רבה - עוגיות גרוזניות, עם תיבול? אז זהו, שאלו עוגיות מופלאות, טעימות ופשוט מדהימות שחובה חובה להכין אותן!
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 30 minutes
זמן בישול/אפייה: 25 minutes
סה״כ זמן: 55 minutes
סוג: עוגיות
באדיבות: נירית קיקו

ציוד

כוס מדידה 240 גרם

המצרכים

  • החומרים לבצק:
  • 200 גרם מחמאה רכה
  • כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 שקית 10 גרם סוכר וניל
  • 1 שקית 10 גרם אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • 4 כוסות קמח
  • החומרים למילוי :
  • 2 כוסות אגוזים קצוצים
  • 1 כוס צימוקים
  • ½ כוס קוקוס
  • כוס סוכר
  • 1 שקית 10 גרם סוכר וניל
  • כפית קינמון
  • 1/2 כפית ציפורן טחון

אופן ההכנה

  • לבצק:
  • מעבדים את כל החומרים יחד לבצק רך, מורידים למשטח עבודה מקומח מעט מחלקים לשניים ויוצרים 2 כדורים ומכניסים לשעה למקרר.
  • למילוי:
  • מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים בצד.
  • מוציאים כדור בצק אחד מהמקרר למשטח מקומח ומרדדים לעלה דק מורחים על הבצק המרודד מעט שמן ומפזרים מעל מחצית מתערובת המילוי, מגלגלים לרולדה ופורסים באלכסון מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה על הצד (כמו שושנים שרואים את המילוי כלפי מעלה) מסדרים במרווחים בין העוגיות.
  • עם הידיים פותחים מעט את שכבות הבצק בכל עוגיה ומהדקים את הקצוות בעזרת האצבעות לקבלת צורה של עלה , חוזרים על אותן הפעולות עם הבצק השני ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה.
  • מקררים ומקשטים עם אבקת סוכר .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 
עוגיות גרוזיניות
צילום: נירית קיקו
 


שאלות נפוצות: עוגיות גרוזיניות

האם אפשר לוותר על הציפורן?

אפשר אם לא אוהבים, אך הציפורן מאפיינת את העוגיות הגרוזניות והאפייה הגרוזינית.

האם אפשר להכין עם נטורינה?

בוודאי.

האם אפשר לוותר על הקוקוס?

אפשר אך זה מוסיף המון מבחינת טעם ומרקם.

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קרמשניT |מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד ? מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | באינסטגרם: @nirit_kiko
 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?