לבצק:
מעבדים את כל החומרים יחד לבצק רך, מורידים למשטח עבודה מקומח מעט מחלקים לשניים ויוצרים 2 כדורים ומכניסים לשעה למקרר.
למילוי:
מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים בצד.
מוציאים כדור בצק אחד מהמקרר למשטח מקומח ומרדדים לעלה דק מורחים על הבצק המרודד מעט שמן ומפזרים מעל מחצית מתערובת המילוי, מגלגלים לרולדה ופורסים באלכסון מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה על הצד (כמו שושנים שרואים את המילוי כלפי מעלה) מסדרים במרווחים בין העוגיות.
עם הידיים פותחים מעט את שכבות הבצק בכל עוגיה ומהדקים את הקצוות בעזרת האצבעות לקבלת צורה של עלה , חוזרים על אותן הפעולות עם הבצק השני ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה.
מקררים ומקשטים עם אבקת סוכר .