אוזני המן שלא נפתחות בחיים
קבלו מתכון מושלם לאוזני המן עם בצק פריך פריך שבכל ביס מתמכרים מחדש. וכמה כיף שאוזני ההמן לא נפתחות לעולם?

כי אין אין אין על אוזני המן!
קבלו מתכון לאוזני המן הכי פריכות, טעימות ויפות שיש. מתכון מלא בכל טוב, פשוט וקל להכנה! איזה כיף שפורים קרב ובא ואפשר לשתף את המתכון המהמם ביותר לאוזני המן שלא נפתחות שאתם פשוט חייבים להכין.

למה באמת כדאי לכם: אוזני המן
- המתכון המושלם במיוחד לפורים: מתכון הכי טעים לאוזני המן עם בצק פריך לא מהעולם הזה.
- אוזני המן שלא נפתחות: כמה כיף לצפות לאוזני המן מושלמות כשהן יוצאות חמות ונראות ממש כמו במאפיות?
- מתכון קל, פשוט ומהיר שלא מצריך הרבה עבודה וכיף להכין עם הילדים והנכדים!
- וכמובן – מתאים לכולם! אפשר להפוך את המתכון לפרווה, ללא מיקסר, לבחור מילוי על פי העדפה וכו'.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

אוזני המן שלא נפתחות בחיים
קבלו מתכון מושלם לאוזני המן עם בצק פריך פריך שבכל ביס מתמכרים מחדש. וכמה כיף שאוזני ההמן לא נפתחות לעולם?
לדרג
כמות 30 אוזני המן
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 200 גרם חמאה רכה (לשים לב שהחמאה לא מומסת!)
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 ביצה לארג'
- 350 גרם קמח רגיל מנופה
- ½ כפית בלבד של אבקת אפייה
למילוי:
- כל ממרח שאוהבים - נוטלה/שחר/ממרח תמרים
מצרכים למלית פרג:
- 1/2 1 כוסות פרג (טחון טרי בלבד)
- 3/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס חלב
- 25 גרם חמאה
- 1/2 כוס שקדים טחונים לאבקה
- 1 כף דבש
אופן ההכנה
- במיקסר עם וו גיטרה נקרים יחד חמאה ואבקת סוכר במשך דקה.
- נוסיף ביצה ווניל ונמשיך להקרים יחד.
- נעצור את המיקסר ונוסיף קמח ואבקת אפייה.
- נעבד עד שנוצר בצק. לא יותר מדקה.
- ניתן לעבוד עם הבצק ישר אבל אם הוא רך מדי.
- נקרר את הבצק במשך חצי שעה במקרר.
- נרדד דק ( חשוב) ונקרוץ עיגולים. נמלא בממרח. ונסגור לצורת אזן המן.
- נאפה ב180 מעלות במשך 12-14 דקות.
- מלית פרג:
- להרתיח חלב סוכר חמאה ודבש
- להוסיף פרג ושקדים טחונים. לצנן היטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.



שאלות נפוצות:אוזני המן
כמה כוסות זה 400 גרם? כמעט 3 כוסות. |
האם צריך לשים במקרר את הבצק? לא חייב. אפשר ישר לעבוד איתו. |
איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה? אפשר להחליף את החמאה במחמאה או נטורינה. |
האם ניתן לעשות את המתכון ללא מיקסר? כן. אפשר עם כף עץ לערבב חמאה רכה ואבקת סוכר. לאחר מכן להוסיף ביצה ווניל. את הקמח ידני בסוף. |
האם יש תחליף לביצה בבצק? אפשר לשים קצת יותר שמן במקום. |
הבמה כולה שלכם:
"הכנתי וכל המשפחה אהבה, מתכון מעולה!"
ג'נט
"יצא פצצה! תודה על מתכון מדהים!!"
נועה נסימי

"גם שלי לא נפתחו!"
ג'וזט רביד
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
הכנתי בדיוק לפי המתכון והשתמשתי במשקל. גם הוספתי קצת גרידת תפוז לבצק. משום מה כמה נפתחו באפייה, אבל רובן יצאו מושלמות, יפהפיות, טעימות וממכרות ממש. הילדים עפו עליהם. זה הולך להיות המתכון שלנו לאוזני המן, אין ספק.
היי לאה,
אפשר לנסות לסגור טוב יותר את העוגיות בפעם הבאה. שמחים שנהניתם בכל מקרה!
יצא פצצה
תודה לך על המתכון…
לא נפתח לי באפיה…
כל המשפחה נהנתה!!!
היי רבקה,
מעולה!! איזה כיף שנהניתם 🙂
את מוזמנת גם להעלות תמונות לקבוצה שנראה איך יצאו
יצא מושלם!!! מתכון ממש מעולה! יצא לנו 65. חשוב לשים קמח לפני שמרדדים.
היי מיכל,
שמחים שנהניתם! ותודה רבה ששיתפת בטיפ 🙂
היי, אחלה מתכון!!
האם צריך לשמור במקרר לאחר האפייה? או קופסא בחוץ זה בסדר?
היי,
מעולה!!
רצוי לא במקרר, או בחוץ או להקפיא 🙂
מתכון מעולה!! תודה רבה!
היי מוריה,
כיף גדול! נשמח גם לראות תמונות שלהן בקבוצה 🙂
מעולה תודה
היי ענתיה,
שמחים שנהנית מהמתכון!
את מוזמנת גם להעלות תמונות בקבוצה אם בא לך להשוויץ 🙂
נגמר לי נאבקת סוכר, אפשר להכין עם סוכר במקום?
היי רבקה,
אפשר, אבל יש מצב שתוכלי להרגיש את הגרגרים בבצק גם אחרי האפייה. אם יש לך מעבד מזון, תוכלי לטחון את הסוכר לאבקה.
בהצלחה!
כמה זה 350 גרם קמח הכוסות?
היי אילנית,
כוס אחת שוות ערך ל-140 גרם. אז 350 גרם זה 2.5 כוסות לפי כוס מדידה אוניברסלית.
בהצלחה!
היי
יש אפשרות במקום חמאה לשים מחמאה?
היי מוריה,
בטח 🙂
הי אפשר להמיר את זה למתכון פרווה?
בבצק אני מתכוונת לא בפרג
תודה רבה
היי,
אפשר עם תחליפי חמאה (אידיאלי), ואם לא, אז אפשר שמן, רק לשים שליש פחות בכמות.
בהצלחה!
הכנתי אתמול ויצא מושלם
מתכון פצצה
לא נפתחו, ויצאו פריכים בטירוף!!
תודה רבה 😍
היי יעל,
מושלם!! שמחים שנהנית מהמתכון, ואת מוזמנת להשוויץ עם תמונות בקבוצה 🙂
מה עשיתם לנו, הלכה הדיאטה.. עשיתי קטנים יצא מלא!!! 2 תבניות מפוצצות, לא החזיק חצי שעה הכל התחסל! הייתי סקפטית בקשר לזה שהן לא נפתחות אבל הן באמת לא נפתחו. מאמצת את המתכון!
היי מיכל,
חחחח נשמע נהדר!! תענוג שנהניתם ככה, ואת גם מוזמנת להשוויץ עם איזו תמונה או שתיים בקבוצה 🙂
מתכון מעולה! עוגיות טעימות בטירוף.
קל להכנה.
היי שיקמה,
מושלם!! נשמח גם לראות איך הן יצאו בקבוצה 🙂
ואוו יצא טעים מאודדדדד! אבל אחת נפתחה… ועשיתי עם קוביות שוקולד ויצא טעים מאוד תודה.
היי נעם,
איזה כיף, ממש שמחים שיצא טעים!
אם רק אחת נפתחה וכל השאר לא, את יכולה לנסות להבין למה זה קרה דווקא איתה, אבל באמת שזה שכיח מאוד שאחת-שתיים נפתחות כך שהכל בסדר 🙂
ואיי ואיי, האוזני המן בתנור, ואפילו יצא יותר מ-30 איזה כיף!. ואיי זה נראה כבר טוב מהתנור, תודה רבה. אגיד לכם איך זה יצא תודה.
תודה על המתכון.
אפינו עכשיו עם הכיתה של הבת שלי – ולמרות שהילדים התעללו בבצק, עדיין אוזני ההמן לא נפתחו באפייה!!!
מדהים.
רק שאלה: האם אפשר להפחית בכמות הסוכר? אם כן, האם צריך במקום הסוכר שהפחתנו להוסיף קמח?
היי אלינור,
איזה יופי שהם לא נפתחו!
אפשר בהחלט להפחית בכמות הסוכר בלי לשנות את כמות הקמח.
בהצלחה 🙂
מתכון מושלם!!!! קל להכנה. נימוח בפה
תודה רבה, מאיה!
נעים מאוד לדעת 🙂
מוזמנת להעלות תמונה לפוסט של המתכון בקבוצת הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
יצא מדהים, באמת אוזני המן לא נפתחו, בני מדפחתי התלהבו ואהבו מאוד. תודה רבה.
מצוין. פעם שנייה שאני מכינה
היי נעמי,
תענוג, שמחים שנהנית!
את מוזמנת לפנק אותנו בתמונות בקבוצה 🙂
יאוווו מושלמותת ברמות ופריכות ממש ובאמתת לא נפתחות :)) תודה רבה!!!|
דרך אגב,השתמשתי במחמאה…
איזה כיף לשמוע! חג שמח
מתכון מושלם באמת
אני עשיתי עם 80%כוסמין מלא ו 20%חיטה מלאה יצא מעולה
מעולה, כיף לדעת אתי!
מוזמנת להעלות תמונה לפוסט של המתכון בקבוצה שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
שאלה דחופה נהנה אתם לפני הכול מעלפים המתכונים מהממים וטעימים ..מה הכוונה להקרים במיקסר מה המהירות?
היי מיכל,
שמחים שאת נהנית מהאתר שלנו!
להקרים במהירות בינונית.
בהצלחה!
יצאו פחות משלושים אוזני המן 23 ליתר דיוק ונותרה מלית הפרג…..
חוץ מזה טעים מאד
היי זאב!
טעים זה הכי חשוב, אז אנחנו שמחים לדעת שנהנית מהמתכון 🙂