אוזני המן שלא נפתחות בחיים
קבלו מתכון מושלם לאוזני המן עם בצק פריך פריך שבכל ביס מתמכרים מחדש. וכמה כיף שאוזני ההמן לא נפתחות לעולם?
כי אין אין אין על אוזני המן!
קבלו מתכון לאוזני המן הכי פריכות, טעימות ויפות שיש. מתכון מלא בכל טוב, פשוט וקל להכנה! איזה כיף שפורים קרב ובא ואפשר לשתף את המתכון המהמם ביותר לאוזני המן שלא נפתחות שאתם פשוט חייבים להכין.
למה באמת כדאי לכם: אוזני המן
- המתכון המושלם במיוחד לפורים: מתכון הכי טעים לאוזני המן עם בצק פריך לא מהעולם הזה.
- אוזני המן שלא נפתחות: כמה כיף לצפות לאוזני המן מושלמות כשהן יוצאות חמות ונראות ממש כמו במאפיות?
- מתכון קל, פשוט ומהיר שלא מצריך הרבה עבודה וכיף להכין עם הילדים והנכדים!
- וכמובן – מתאים לכולם! אפשר להפוך את המתכון לפרווה, ללא מיקסר, לבחור מילוי על פי העדפה וכו'.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
אוזני המן שלא נפתחות בחיים
קבלו מתכון מושלם לאוזני המן עם בצק פריך פריך שבכל ביס מתמכרים מחדש. וכמה כיף שאוזני ההמן לא נפתחות לעולם?
לדרג
כמות 30 אוזני המן
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 200 גרם חמאה רכה (לשים לב שהחמאה לא מומסת!)
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 ביצה לארג'
- 350 גרם קמח רגיל מנופה
- ½ כפית בלבד של אבקת אפייה
למילוי:
- כל ממרח שאוהבים - נוטלה/שחר/ממרח תמרים
מצרכים למלית פרג:
- 1/2 1 כוסות פרג (טחון טרי בלבד)
- 3/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס חלב
- 25 גרם חמאה
- 1/2 כוס שקדים טחונים לאבקה
- 1 כף דבש
אופן ההכנה
- במיקסר עם וו גיטרה נקרים יחד חמאה ואבקת סוכר במשך דקה.
- נוסיף ביצה ווניל ונמשיך להקרים יחד.
- נעצור את המיקסר ונוסיף קמח ואבקת אפייה.
- נעבד עד שנוצר בצק. לא יותר מדקה.
- ניתן לעבוד עם הבצק ישר אבל אם הוא רך מדי.
- נקרר את הבצק במשך חצי שעה במקרר.
- נרדד דק ( חשוב) ונקרוץ עיגולים. נמלא בממרח. ונסגור לצורת אזן המן.
- נאפה ב180 מעלות במשך 12-14 דקות.
- מלית פרג:
- להרתיח חלב סוכר חמאה ודבש
- להוסיף פרג ושקדים טחונים. לצנן היטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות:אוזני המן
כמה כוסות זה 400 גרם? כמעט 3 כוסות. |
האם צריך לשים במקרר את הבצק? לא חייב. אפשר ישר לעבוד איתו. |
איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה? אפשר להחליף את החמאה במחמאה או נטורינה. |
האם ניתן לעשות את המתכון ללא מיקסר? כן. אפשר עם כף עץ לערבב חמאה רכה ואבקת סוכר. לאחר מכן להוסיף ביצה ווניל. את הקמח ידני בסוף. |
האם יש תחליף לביצה בבצק? אפשר לשים קצת יותר שמן במקום. |
הבמה כולה שלכם:
"הכנתי וכל המשפחה אהבה, מתכון מעולה!"
ג'נט
"יצא פצצה! תודה על מתכון מדהים!!"
נועה נסימי
"גם שלי לא נפתחו!"
ג'וזט רביד
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
לא מהעולם הזה!!אין מילים! בעלי אמר שבכל ה60 שנה שלו הוא לא אכל כאלה אזני המן טובות! המון תודה!
היי שלומית,
איזה יופי!! תענוג גדול שנהניתם מהמתכון, הוא באמת מוצלח מאוד 🙂
נשמח גם לראות תמונות בקבוצה אם בא לך לשתף