| |

מתכון רולדות גבינה משגע

מתכון נדיר לרולדות גבינה משגע במיוחד. רולדות גבינה שיפות כל כך מבחוץ ועוד יותר מבפנים. שילוב מדוייק של גבינות, וניל וצימוקים שמעשירים את הטעמים המיוחדים של המתכון המהמם הזה.
ציון 4.32 על ידי 19 דירוגים
רולדות גבינה
רולדת גבינה משגעת, עם תערובת יוצאת מן הכלל שמשאירה רק מקום לדמיין איך מכינים דבר כזה מופלא.
 
מתכון כל כך קל להכנה, שיהפוך למתכון הקבוע לשבתות בבוקר לפינוק המשפחה. מגרה, מפתה ופשוט יפיפייה מבפנים ומבחוץ.
 
הרולדה המושלמת לקבל עליה את כל המחמאות על הנראות, הטעם והיופי הפנימי והחיצוני.
 
 

ספר המתכונים של אורה ארגוב

רולדות גבינה
קרדיט:אורה ארגוב

למה באמת כדאי לכם: רולדות גבינה

  • יפה מבפנים ומבחוץ: רולדות גבינה היפה ביותר, עם מראה יפייפה וטעמים טעימים ועדיינים של גבינה.
  • מתכון מהיר וקל להכנה: מתכון קל להכנה, עם מרכיבים שיש בכל בית.
  • רכה, נימוכה והרגשה של צמר גפן מתוק שנמס בפה ברכות.
  • רולדות גבינה שמנצחת כמעט בכל ארוחה, כקינוח קליל, מתוק וטעים.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

רולדות גבינה

מתכון רולדות גבינה משגע

מתכון נדיר לרולדות גבינה משגע במיוחד. רולדות גבינה שיפות כל כך מבחוץ ועוד יותר מבפנים. שילוב מדוייק של גבינות, וניל וצימוקים שמעשירים את הטעמים המיוחדים של המתכון המהמם הזה.
ציון 4.32 על ידי 19 דירוגים
לדרג
כמות 4 עוגות גדולות
זמן הכנה: 30 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
סה״כ זמן: 3 hours
סוג: עוגת גבינה

המצרכים

  • 1 ק״ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות מים

מילוי

  • 500 גרם גבינת כנען
  • 250 גרם גבינה 5%
  • 4 כפות סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט וניל
  • כף קורנפלור
  • כוס צימוקים

סירופ

  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 חבילה סוכר וניל
  • ½ לימון סחוט

אופן ההכנה

  • ללוש היטב את הבצק ולתת התפחה של כשעה
  • חלק את הבצק ל 4 כדורים ולרדד.
  • לסמן חתכים משני צדדים לשים מילוי להתחיל לסגור פעם רצועה מימין ועליה עוד רצועה משמאל עד סוף הרולדה
  • לתת שוב התפחה עד הכפלה למרוח ביצה טרופה עם כף סוכר
  • לתנור ל200 מעלות כ20 דקות
  • לערבב את מרכיבי הסירופ על אש נמוכה ולבשל כ10 דקות
  • כאשר המאפים יוצאים מהתנור להבריש בסירופ
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

רולדות עוגה
קרדיט: אורה ארגוב
 


שאלות נפוצות: רולדות גבינה

איזה גבינה אפשר להשתמש במקום "כנען"?

אפשר להשתמש בטוב טעם או גבינת מסקרפונה.

האם אפשר ממרח שוקולד במקום?

כן. אפשר למלא כל מילוי במקום.

האם צריך לבשל את הצימוקים?

לא

האם אפשר להקפיא חלק מהעוגות?

כן בוודאי. לעטוף בנייר אפייה ונייר כסף.


 
הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון

"ערב טוב הרולדות מושלמות תודה למתכון"

אורנה אבן צור

גולשת בפייסבוק

 

"כל הכבוד אורה , מאוד מאוד יפה והמילוי עשיר ביותר."

מני רחמים

גולש בפייסבוק

רולדות גבינה
קרדיט:מלי זילביגר

"רולדות גבינה וצימוקים. מתכון מעולה של אורה ארגוב"
מלי זילביגר
גולשת בפייסבוק

 

רולדות גבינה
קרדיט: Hila Atar Edri

"רולדות גבינה מתוקות ומהשאריות של הבצק רולדת שוקולד מריר. מתכון מהמם של האלופה אורה ארגוב"
Hila Atar Edri
גולשת בפייסבוק

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?