עוגיות חמאת בוטנים נמסות בפה
עוגיות חמאת בוטנים, עם ציפוי מפתיע, טעימות במיוחד וקלות להכנה. מהרגע שתכניסו לתנור 15 דקות והעוגיות מוכנות לקפה או לתה.
עוגיות חמאה בשילוב עם בוטנים, נמסות בפה שמתאימות לקינוח אחרי הארוחה, יחד עם הקפה או התה.
עוגיות חמאת בוטנים עם טעם כל כך מיוחד שאתם פשוט תתאהבו בהן, זה מתכון עוגיות שחייבים לשמור!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות חמאת בוטנים
- הכי מיוחד שיש: שדרוג של עוגיות החמאה שאתם מכירים עם טעם בלתי נשכח של בוטנים!
- קל להכנה: מתכון פשוט יחסית, שתוכלו להכין מבלי להסתבך!
- עוגיות מהירות הכנה: תוך 15 דקות מרגע שהכנסתם לתנור והעוגיות חמות ומוכנות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות חמאת בוטנים נמסות בפה
עוגיות חמאת בוטנים, עם ציפוי מפתיע, טעימות במיוחד וקלות להכנה. מהרגע שתכניסו לתנור 15 דקות והעוגיות מוכנות לקפה או לתה.
לדרג
ציוד
1 כוס חד פעמית
המצרכים
- 200 גרם חמאה (מחמאה או כל סוג אחר של מרגרינה)
- 1 כוס סוכר (פחות רבע )
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- 1 אבקת אפייה (פחות חצי כפית)
- 1 סוכר וניל
- 1 כף תמצית וניל
- 3 ו- 1/2 כוסות קמח
- 1 כוס חמאת בוטנים
תוספת מעל:
- אגוזים טחונים/פיסטוק טחון או קינמון
אופן ההכנה
- בקערת המיקסר לשים: חמאה, סוכר. לבחוש כמה דקות עד שהסוכר נמס
- להוסיף 2 ביצים, 2 חלמונים, אבקת אפייה, סוכר וניל, תמצית וניל, קמח וחמאת בוטנים
- לבחוש הכל יחד, לגלגל כדורים בגודל כדור פינג פונג, להניח בתבנית אפייה על נייר אפייה ברווחים, כי העוגיות תופחות. לפזר מעל אגוזים טחונים או פיסטוק טחון או קינמון
- להכניס לתנור חם 170 מעלות כ-14-15 דקות (לא יותר)לצנן את העוגיות. לא לגעת בעוגיות כשהן חמות כי הן מתפרקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות חמאת בוטנים
האם יש תחליף לחמאה? כן אפשר גם מרגרינה לסוגיה |
האם צריך גם ביצים וגם חלבונים? כן, משתמשים במתכון בשניהם. |
הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: רחל עטיה
שלום, האם אפשר להכין את העוגיות עם קמח ללא גלוטן?
כל עוד הקמח מתאים להחליף קמח באפיית עוגיות אז מאמינים שאפשר. בהצלחה!
האם אפשר להכין את עוגיות עם שמן?
היי יעל!
כן, אפשר להחליף את החמאה בשמן 🙂
אפשר שמן במקום חמאה?
היי רחלי 🙂
בהחלט כן, באותה הכמות.
האם אפשר להכין את העוגיות גם ללא מיקסר ?
תמצית וניל- מה הכמות שצריך
היי תהילה!
כף אחת 🙂
תודה רבה שהערת את העניין לתשומת ליבנו – המתכון תוקן!
אליפות.תודה