| | |

בראוניז שוקולד וגבינה

בראוניז שוקולד גבינה אגדיות עם שתי הפתעות טעימות בביס אחד. חווית טעמים מענגת במיוחד שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה!
בהשראת: ריקי כהן ונדראץ'
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
בראוניז שוקולד וגבינה

שבת כבר מעבר לפינה ולא מצליחים לבחור אם מתחשק לכם להכין פינוק שוקולדי או מעדן של גבינה? כבר לא צריך לבחור כאשר אפשר ליהנות משני העולמות!

קבלו מתכון לבראוניז שוקולד גבינה אגדיות המכילות שתי הפתעות טעימות בביס אחד – שכבת שוקולד עשיר ועסיסי וגם שכבת גבינה רכה ומדהימה.

בראוניז מהממות ומרשימות במיוחד שתמיד יפתיעו מחדש עד כמה הן באמת טעימות. אף אחד לא יכול לעמוד בגירוי שהן מציגות!

מתכון באדיבות: ריקי כהן ונדראץ'

ספר המתכונים של ריקי כהן ונדראץ'

בראוניז שוקולד וגבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

בראוניז שוקולד וגבינה

בראוניז שוקולד וגבינה

בראוניז שוקולד גבינה אגדיות עם שתי הפתעות טעימות בביס אחד. חווית טעמים מענגת במיוחד שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה!
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: ריקי כהן ונדראץ'

המצרכים

לתערובת הגבינה:

  • 350 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • ½ כוס סוכר (100 גרם)
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 1 כף קורנפלור

לבראוניז שוקולד:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 4 ביצים
  • 1 ¼ כוסות סוכר חום (250 גרם)
  • 1 ¼ כוסות קמח (180 גרם)
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כפית מלח
  • 1 כוס אגוזי מלך שבורים גס (כ 100 גרם)

אופן ההכנה

  • להכנת תערובת הגבינה - מערבבים 2 סוגי הגבינות יחד עם חמאה מומסת ,סוכר,תמצית וניל וביצים.
  • מעבירים כוס מהבלילה לקערה נוספת ומערבבים עם קורנפלור עד שמתקבלת בלילה חלקה ומחזירים לקערה עם הגבינות ומערבבים יחד, מניחים בצד
  • להכנת שכבת הבראוניז שוקולד - מחממים תנור ל-170 מעלות מראש.
  • נמיס יחד את השוקולד והחמאה בסיר בינוני, לתערובת אחידה.
  • מסירים מהאש ואז מוסיפים סוכר ומערבבים היטב. טורפים פנימה עם מטרפה ידנית את הביצים, אחת אחת.
  • מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים פנימה את האגוזים ומערבבים לפיזור בתערובת.
  • להרכבה - מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפיה ושופכים כמעט את כל בלילת השוקולד ושומרים קצת בצד (בערך ¾ כוס).
  • יוצקים בזהירות את תערובת הגבינה מעל שכבת השוקולד. מעל הגבינה בעזרת כפית מפזרים מתערובת השוקולד ששמנו בצד ערימות קטנות של התערובת "ומקשקשים" מעט.
  • אופים כ-45 דקות, ואז מצננים היטב ומעבירים לשעתיים למקרר (להקל על חיתוך לריבועים).
  • שולפים בעזרת נייר האפייה את הבראוניז , חותכים לריבועים לא גדולים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי בראוניז שוקולד אלה? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: בראוניז שוקולד – ריקי כהן ונדראץ'

Similar Posts

One Comment

  1. 2 stars
    הבראוניז יוצא דחוס מידי וקשה והחלק של העוגת גבינה לא מספיק מתוק. אם מחממים את העוגה 30 שניות במיקרו אז יוצא נחמד אבל ככה קשה לאכול את העוגה. בוא נגיד שאני לא אעשה אותה שוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?