צ'יפס תפוחי עץ בריא ללא טיגון
צ'יפס תפוחי עץ משגע - פרוסות תפוחים עם קינמון וסוכר האפויות עד לקריספיות מושלמת ומטריפה. הכי ממכר שתאכלו!
גם הכי בריא וגם טעים במידות שלא תאמינו – תכירו את הצ'יפס הכי שווה שאפשר לזלול בלי סוף ומבלי רגשות אשמה נלווים!
קבלו מתכון לצ'יפס תפוחי עץ משגע, שהוא בעצם פרוסות תפוחים עם קינמון וסוכר האפויות עד לקריספיות מושלמת ומטריפה.
בין אם אתם מכינים כתוספת מעניינת ומיוחדת לכל שולחן או סתם לנשנוש לילי מפנק, מעדן זה תמיד יצליח להרשים בכל ביס רועש מחדש!
צ'יפס תפוחי עץ בריא ללא טיגון
צ'יפס תפוחי עץ משגע - פרוסות תפוחים עם קינמון וסוכר האפויות עד לקריספיות מושלמת ומטריפה. הכי ממכר שתאכלו!
לדרג
המצרכים
- תפוחים (כמה שאוהבים)
- קינמון (לפי הטעם)
- סוכר (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- חותכים את התפוחים לטבעות דקות, אבל לא יותר מדי.
- מפזרים מעל קינמון ואפשר גם לפזר סוכר (או סוכר חום). כמויות לפי הטעם.
- מכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך שעה בכל צד. מכבים לאחר שעתיים ולא פותחים את דלת התנור למשך 40 דקות לפחות.
- מוציאים כשמרגישים שהכל יבש כמו שצריך. שומרים בשקיות זיפ (כמו אלו של איקאה).
הערות וטיפים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי צ'יפס תפוחי עץ זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספותמושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: צ'יפס תפוחי עץ – Vgnbites
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @vgnbites_ | בדף הפייסבוק: Vgnbites
תודה רבה על המתכון, נראה מדהים!
שאלה: האם ניתן להשתמש באותה טכניקה עם בטטה ומלח?
היי רונית, אין סיבה שלא!