Go Back
צ'יפס תפוחי עץ

צ'יפס תפוחי עץ בריא ללא טיגון

צ'יפס תפוחי עץ משגע - פרוסות תפוחים עם קינמון וסוכר האפויות עד לקריספיות מושלמת ומטריפה. הכי ממכר שתאכלו!
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: Vgnbites

המצרכים

  • תפוחים (כמה שאוהבים)
  • קינמון (לפי הטעם)
  • סוכר (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • חותכים את התפוחים לטבעות דקות, אבל לא יותר מדי.
  • מפזרים מעל קינמון ואפשר גם לפזר סוכר (או סוכר חום). כמויות לפי הטעם.
  • מכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך שעה בכל צד. מכבים לאחר שעתיים ולא פותחים את דלת התנור למשך 40 דקות לפחות.
  • מוציאים כשמרגישים שהכל יבש כמו שצריך. שומרים בשקיות זיפ (כמו אלו של איקאה).

הערות וטיפים

צ'יפס תפוחי עץ
צ'יפס תפוחי עץ
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.