Go Back
פאי פיצוחים

פאי פיצוחים מפנק ומרשים

פאי מדהים ומהמם שמתחתית פשוטה של בצק פריך חלומי ומעליה תערובת פיצוחית משובחים. חווית טעמים אגדית!
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: עטרה ז'ורנו

ציוד

תבנית פאי בקוטר 26

המצרכים

  • 2 ½ כוסות קמח תופח
  • 1 חבילה מרגרינה
  • 3 כפות סוכר
  • 2 ביצים

לתערובת הפיצוחים:

  • 250 גרם חלווה
  • 50 גרם פקאן
  • 50 גרם אגוזי מלך
  • 50 גרם שקדים
  • 50 גרם מקלות שקדים
  • 50 גרם קשיו
  • 50 גרם אגוזי לוז
  • כל הפיצוחים צריכים להיות לא קלויים
  • ½ כוס מייפל

אופן ההכנה

  • מערבבים את החומרים של הבצק בעזרת הוו גיטרה.
  • מערבבים היטב ומקבלים בצק רך ונעים ואז מרדדים את הבצק מבין 2 ניירות אפיה.
  • לאחר הרידוד מניחים את הבצק על תבנית פאי בקוטר 26 ס״מ.
  • מסדרים את הבצק בצורה מסודרת על התבנית.
  • לאחר מכן מגרדים את החלווה על הבצק ושמים את תערובת הפיצוחים.
  • אופים בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
  • לאחר האפיה שמים על כל הפיצוחים מייפל ואופים ל-10 דקות נוספות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.