| |

עוגת כנאפה שיא השלמות

שילוב טעמים נדיר במיוחד
בהשראת: עדי אברג'ל
ציון 4.53 על ידי 23 דירוגים
עוגת כנאפה

הגיע הזמן לקצור אין סוף מחמאות ולהרשים את כל המשפחה עם עוגת הקדאיף הכי שווה שבטח תשאיר את כולם בשוק ישר מהביס הראשון!

קבלו מתכון לעוגת גבינה כנאפה שיא השלמות המקבלת שילוב טעמים נדיר בהרכבת שערות קדאיף זהובות וקריספיות בטירוף עם מלית קרם עשיר וסירופ מושחת מעל.

עוגה מפוארת ומדהימה במיוחד במראה מהמם המגרה את כולם מרחוק לבוא ולקחת טעימה, ואז כבר אי אפשר להפסיק לזלול!

מתכון באדיבות: עדי אברג'ל

ספר המתכונים של עדי אברג'ל

עוגת גבינה כנאפה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת כנאפה

עוגת כנאפה שיא השלמות

שילוב טעמים נדיר במיוחד
ציון 4.53 על ידי 23 דירוגים
לדרג
באדיבות: עדי אברג'ל

ציוד

תבנית 26

המצרכים

  • 480 גרם שערות קדאיף
  • 200 גרם נטורינה (או חמאה)
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כוסות מים (או חלב)
  • 4 כפות סוכר (אפשר גם יותר)
  • 5 כפות קורנפלור
  • 2 כפות סולת
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 קופסא שמנת צמחית להקצפה (250 מ"ל, או שמנת מתוקה לחלבי)

לסירופ:

  • 2 כוסות סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 ½ כוסות מים

אופן ההכנה

  • גוזרים את שערות הקדאיף ומוסיפים את הנטורינה ואת האבקת סוכר
  • מערבבים ומעבירים לסיר רחב על אש נמוכה
  • מערבבים לא להפסיק בערך 10 דקות עד שמתקבל צבע יפה
  • בסיר קטן שמים את המים, הקורנפלור, סוכר וניל, סולת וסוכר ורק מערבבים לא להפסיק 10 למשך דקות.
  • שהכל הסמיך נוסיף את השמנת הצמחית לערבב טוב טוב ואז מכבים את האש
  • לוקחים חצי משערות הקדאיף ומשטח על התבנית לשפוך את הבלילה ולהוסיף את שאר השערות קדאיף
  • להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 50 דקות.
  • שהעוגה קרה לשפוך את הסירופ (שמרתיחים כל המרכיבים יחד) ומפזרים פיסטוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: עוגת גבינה כנאפה

גם בדופן העוגה יש שערות קדאיף, איך שמת אותם?
עם האצבעות את משטחת ומצמידה לצדדים.
הסולת אמורה להיות בתוך הבלילה?
אכן.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת כנאפה – עדי אברג'ל

Similar Posts

8 Comments

  1. אפיתי את הכנאפה לאחר שהתערובת הסמיכה מאוד. האםיה השאירה אותה רכה מה הסיבה?

    1. היי דליה!
      אם עקבת אחר המתכון באדיקות, אז כנראה שהסיבה היא שהכנאפה היתה צריכה עוד זמן בתנור או במעלות טיפה גבוהות יותר.
      מקווים שהצלחנו לעזור 🙂

    1. התנאי למזיגת סירופ על עוגות בד"כ: או שגם העוגה וגם הסירופ חמים. או שרק אחד מהם יהיה חם. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?