שוברים שלוש ביצים ונפריד בין החלמון לחלבון ב-2 קערות. את החלבון מכניסים למקרר למספר דקות.
שוברים לקוביות 120 גרם שוקולד לבן ונניח אותן בקערה. נמיס את השוקולד מעל סיר עם מים רותחים ונערבבו היטב.
כשהשוקלד הופך לנוזל סמיך, נוסיף לו 120 גרם גבינת שמנת וערבבו היטב. לתערובת מוסיפים את 3 החלמונים, ומערבבים היטב.
מקציפים את החלבון ששהה במקרר עד הפיכתו למרנג, מוסיפים שליש ממנו לתערובת ומערבבים. לאחר ערבוב קל, מוסיפים את שאר המרנג ומערבבים שוב.
משמנים נייר אפייה במעט שמן ושמים בקערה גדולה. את התערובת שופכים לתוך הקערה ומעבירים הכל על תבנית אפייה.
ממלאים את התבנית במעט מים רותחים ומכניסים אותה ל-15 דקות אפייה בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות ולעוד 15 דקות בטמפרטורה של 160 מעלות.
אחרי חצי שעה סוגרים את התנור והשאירו שם את העוגה ל-15 דקות נוספות. מוציאים ומגישים לאורחים.