Go Back
עוגת גבינה ב-3 מרכיבים

עוגת גבינה ב-3 מרכיבים בלבד

עוגת גבינה מושלמת שמכינים ב-3 מרכיבים בלבד בשילוב טעמים מענג של גבינה לבנה עשירה עם שוקולד לבן
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: עינת חנניה

המצרכים

העוגה יוצאת קטנה ולא גבוהה אז מומלץ להכפיל כמויות

  • 3 ביצים
  • 120 גרם שוקולד לבן
  • 120 גרם גבינת שמנת

אופן ההכנה

  • שוברים שלוש ביצים ונפריד בין החלמון לחלבון ב-2 קערות. את החלבון מכניסים למקרר למספר דקות.
  • שוברים לקוביות 120 גרם שוקולד לבן ונניח אותן בקערה. נמיס את השוקולד מעל סיר עם מים רותחים ונערבבו היטב.
  • כשהשוקלד הופך לנוזל סמיך, נוסיף לו 120 גרם גבינת שמנת וערבבו היטב. לתערובת מוסיפים את 3 החלמונים, ומערבבים היטב.
  • מקציפים את החלבון ששהה במקרר עד הפיכתו למרנג, מוסיפים שליש ממנו לתערובת ומערבבים. לאחר ערבוב קל, מוסיפים את שאר המרנג ומערבבים שוב.
  • משמנים נייר אפייה במעט שמן ושמים בקערה גדולה. את התערובת שופכים לתוך הקערה ומעבירים הכל על תבנית אפייה.
  • ממלאים את התבנית במעט מים רותחים ומכניסים אותה ל-15 דקות אפייה בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות ולעוד 15 דקות בטמפרטורה של 160 מעלות.
  • אחרי חצי שעה סוגרים את התנור והשאירו שם את העוגה ל-15 דקות נוספות. מוציאים ומגישים לאורחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.