עוגת סברינה עסיסית
עוגת סברינה עסיסית בטירוף עם מרקם רך ורטוב הנמס בפה, בשילוב טעמים אדיר עם קצפת עשירה והמון פירות מפנקים מעל!
מלכת השבת הלבנה חוזרת בגדול כדי להרשים את כל המשפחה ולהפתיע אותם בחווית טעמים ישר מן האגדות!
קבלו מתכון לעוגת סברינה עסיסית בטירוף עם מרקם רך ורטוב הנמס בפה, בשילוב טעמים אדיר עם קצפת עשירה והמון פירות מפנקים מעל.
קינוח מדהים שתמיד יצליח להרשים אתכם בכל ביס מחדש עד כמה שהוא באמת טעים. לא תצליחו להפסיק לזלול!
עוגת סברינה עסיסית
עוגת סברינה עסיסית בטירוף עם מרקם רך ורטוב הנמס בפה, בשילוב טעמים אדיר עם קצפת עשירה והמון פירות מפנקים מעל!
לדרג
המצרכים
- 6 ביצים
- ¾ כוס סוכר
- 1 כף תמצית רום
- 1 כוס קמח
- ¾ כוס סולת
- ¾ שקית אבקת אפיה
לסירופ:
- 3 כוסות מים
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות סירופ מלבי
- 1 כף ריבת תות
לקצפת:
- 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 2 כפות אבקת סוכר
לקישוט:
- תותים/אוכמניות/פירות יער
אופן ההכנה
- מקציפים את הביצים (ללא הפרדה) ואז מוסיפים בהדרגה את הסוכר - הקצפה במהירות גבוהה של 7 דקות.
- להאט את המהירות ולהוסיף את הרום ואת הקמח,סולת ואבקת האפיה לערבוב קל.
- לאחר מכן ממשיכים לקפל ידנית עד להטמעת כל החומרים היבשים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה.
- להכנת הסירופ - מרתיחים בסיר קטן את המים, הסוכר וסירופ מלבי, כשהסוכר נמס לכבות את הגז ולהוסיף את הריבה, לערבב היטב ולצנן.
- לשפוך את הסירופ על העוגה.
- נקציף את השמנת מתוקה יחד עם אבקת סוכר, לקצפת יציבה. לזלף על העוגה כשהיא התקררה לחלוטין (אפשר גם להכניס למקרר לשעה לפני הזילוף)
- לקישוט - תותים/אוכמניות/פירות יער. לזגג מעל סירופ מלבי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת סברינה
איפה מוצאים סירופ מלבי? נמצא בכל סופר. |
אפשר לעשות באישי כמו בקונדיטוריות? כן בהחלט. |
מה חושבים על: עוגת סברינה
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
אין ספק שכל המשפחה תאהב עוגת סברינה זו, אבל אם בא לכם לגוון, קבלו עוד מתכון לסברינה הכי מדהימה >> מתכון לעוגת סברינה
מקור: עוגת סברינה עסיסית – קרן חביב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: מלכות המטבח ביחד