חטיף פצפוצי אורז עם שוקולד פרווה (4 מרכיבים)
פצפוצי אורז עם שוקולד כזה חטיף מושלם אנחנו חוטפים בשתי ידיים. גם בריא ויפהפה, גם קליל ומתוק, וגם מכיל מלא יתרונות ועשוי כולה מ-4 מרכיבים בלבד!
אז קבלו אותו במחיאות כפיים חטופות – חטיף פצפוצי אורז ושוקולד טעים בטירוף, נטול גלוטן, לא דורש אפייה, ממכר ומוכן מהר מהר.
כל מה שצריך כדי להתענג בעוד כמה דקות על חטיף פצפוצי אורז בריא עם שוקולד זה תבנית מלבנית, שוקולד מריר פרווה, מים, טחינה גולמית ופצפוצי אורז ללא תוספת סוכר.
מערבבים, יוצקים, מהדקים, מניילנים ומקפיאים. זהו! חותכים לצורות שאוהבים, זוללים כמה שרוצים, ואם נשאר בכלל משהו מהחטיף המטריף הזה, מאחסנים במקרר עם ניילון נצמד או בכלי אטום.
למה באמת כדאי לכם: פצפוצי אורז עם שוקולד
- חטיף פצפוצי אורז ושוקולד שמתאים כמובן לרגישים לגלוטן, וגם לאוכלי קטניות בפסח, לטבעונים ולמקפידים על דיאטת פליאו
- פצפוצי שוקולד 5 דקות עבודה ויש לכם ממתק מנצח וטעים במיוחד
שורה תחתונה: מכינים מהר מהר, ומתכוננים להתמכר…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
חטיף פצפוצי אורז עם שוקולד פרווה (4 מרכיבים)
ציוד
המצרכים
- 200 גרם שוקולד מריר פרווה
- 4 כפות מים
- 3 כפות גדושות טחינה גולמית
- ¾ 2 כוסות פצפוצי אורז ללא תוספת סוכר
אופן ההכנה
- נשים בקערה את השוקולד, מים, טחינה גולמית וממיסים במיקרוגל.
- נערבב לתערובת חלקה (ממליצה להמיס בפולסים של 20 שניות כל פעם).
- נוסיף לקערה את פצפוצי האורז ומערבבים היטב .
- נרפד תבנית בנייר אפייה, יוצקים לתוכה את התערובת משטחים ונהדק באופן אחיד בעזרת תחתית כוס (שהתערובת תהיה בגובה של 2 ס"מ).
- נכסה את התבנית ונכניס למקפיא ל-4 שעות או ללילה עד שהתערובת מתקשה ומתייצבת.
- לאחר 4 שעות או לילה במקפיא, נשלוף את התערובת החוצה, נניח על משטח עבודה ובעזרת סכין חדה נחתוך לקוביות לפי הגודל שרוצים.
- נאחסן במקרר עם ניילון נצמד או בכלי אטום עד להגשה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים ומתוק? אל דאגה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
רוצים עוד? הנה כמה המלצות של מתכונים לילדים שימתיקו להם – ולכם – את הקיץ ואת כל השנה!
מקור: פצפוצי אורז עם שוקולד מתכון מאת: Lea Tsvila Meir