Go Back
עוגת תפוזים לשב

עוגת תפוזים לשבת מתוקה במיוחד

מרקם חלומי עם נגיעות תפוזים מדויקות
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: אריאלה ליבה

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית 24 מתפרקת

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח (מנופה)
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ¾ כוס שמן קנולה

אופן ההכנה

  • מחממים תנור מראש ל-160 מעלות.
  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שהקצף נעשה קשה ואז מניחים בצד.
  • מערבלים את יתר החומרים טוב טוב עד שנעשה קרם חלק.
  • מוסיפים את הקרם חלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול לאט לאט.
  • מכניסים לאפייה בתנור עד לקבלת צבע זהוב ויפה, בערך 50 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.