|

עוגת אגוזים ורסיסי שוקולד מריר

טעם משגע במרקם מדהים ומענג
בהשראת: אילנה לוי
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
עוגת אגוזים ורסיס

אחת העוגות הכי קלאסיות שיש חוזרת בגדול כדי להפתיע מחדש עם טעם אגדי בטוויסט חדש ומפנק ביותר!

קבלו מתכון לעוגת אגוזים משגעת במיוחד המקבלת מרקם רך בטירוף עם קראנצ'יות עדינה, בשילוב רסיסי שוקולד מריר עשירים ומפנקים במיוחד.

עוגה קלילה ומדהימה עם מרקם מענג וחלומי ההופך כל ביס להתמכרות, והטעם? פשוט כל מילה מיותרת. חובה להכנה!

מתכון באדיבות: אילנה לוי

ספר המתכונים של אילנה לוי

 

עוגת אגוזים ורסיס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת אגוזים ורסיס

עוגת אגוזים ורסיסי שוקולד מריר

טעם משגע במרקם מדהים ומענג
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה לוי

ציוד

תבנית 24
כוס מדידה 250 מ"ל

המצרכים

  • 1 כוס אגוזי מלך (טחונים גס)
  • 1 חב' שוקולד מריר (מגורד בפומפיה)
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 5 ביצים (בטמפרטורת החדר)
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • 1 כף תמצית רום
  • 1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים היטב: אגוזים, שוקולד מריר, קמח, אבקת אפייה וסוכר וניל.
  • מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם ¾ כוס סוכר. לאחר מכן מנמיכים את המהירות ומוסיפים את החלמונים.
  • מוסיפים בזרזיף דק חצי כוס שמן ו-¾ כוס מיץ תפוזים, כף תמצית רום וכף תמצית וניל.
  • באופן ידני מוסיפים בעדינות כדי שהקצף לא יפול כל פעם, 2 כפות מתערובת היבשים לקצף הביצים ומערבבים בתנועות עטיפה עם לקקן. לא מערבבים יותר מדי.
  • מעבירים לתבנית 24 ומכניסים לאפייה שתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת אגוזים זה? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת אגוזים – אילנה לוי

Similar Posts

4 Comments

  1. עוגה מוצלחת ביותר טעימה להפליא אני הוספתי עוד חצי כוס אגוזים טחונים וגם חצי כוס קמח תופח.
    בסיר פלא המידה הרגילה.

    1. אפשר לנסות עם שקדים טחונים אבל היינו ממליצים ללכת כבר על מתכון אחר כי העוגה הזו מבוססת על אגוזים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?