בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים היטב: אגוזים, שוקולד מריר, קמח, אבקת אפייה וסוכר וניל.
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם ¾ כוס סוכר. לאחר מכן מנמיכים את המהירות ומוסיפים את החלמונים.
מוסיפים בזרזיף דק חצי כוס שמן ו-¾ כוס מיץ תפוזים, כף תמצית רום וכף תמצית וניל.
באופן ידני מוסיפים בעדינות כדי שהקצף לא יפול כל פעם, 2 כפות מתערובת היבשים לקצף הביצים ומערבבים בתנועות עטיפה עם לקקן. לא מערבבים יותר מדי.
מעבירים לתבנית 24 ומכניסים לאפייה שתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.