| | |

עוגת גבינה בחושה בלי קמח

מתכון מושלם של עוגת גבינה של בית מלון – עוגת גבינה בחושה בלי קמח והקצפות בהכנה קלה ותוצאה מדהימה!
בהשראת: כרמית דהאן
ציון 4 על ידי 5 דירוגים
עוגת גבינה של בית מלון

אנחנו לא יודעים מה אתכם, אבל אנחנו דבר ראשון כשאנחנו יורדים לארוחת בוקר בבית מלון אנחנו לא מחפשים קודם את החביתות, לא את הסלטים ולא את המאפים, אלא רצים מייד לעבר המגש הריחני של עוגות הגבינה שכל כך מזוהות עם בתי מלון…

אבל תכלס, למרות שאנחנו מוכנים לאכול ולזלול מהעוגות גבינה הרכות והנפלאות האלה כל יום כל היום, מן הסתם אנחנו לא נמצאים בבית מלון כל יום, אז למה לא ליהנות מהחוויה המתוקה המופלאה הזו גם בבית?

חוששים שלא ייצא לכם אותו דבר? אל חשש, כי בסך הכל מדובר על עוגת גבינה בחושה, הכוללת מרכיבים סופר זמינים ואיכותיים בלי קמח בכלל, הכנה סופר פשוטה וקלה, וטעמים מופלאים ונמסים בפה במרקם קרמי משגע שירגישו לכם שאתם לא רק נמצאים במלון, אלא מתפנקים בסוויטה הכי מפוארת שלו…

 
ספר המתכונים של כרמית דהאן 
 
 
עוגת גבינה בחושה של בית מלון
צילום: כרמית דהאן
 

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה בחושה

 

  • עוגת גבינה בחושה שלא מצריכה הקצפת ביצים, אבל גם לא יוצאת דחוסה, כי יש בה רק גבינות ואין קמח, כך שלא רק שהיא לא יוצאת דחוסה, אלא גם תפנק במרקם קרמי משגע
  • למרות הפיתוי לזלול ממנה כבר, אחרי האפייה כדאי לכבות את התנור ולהשאיר אותה להצטנן עוד כשעה בתנור
  • לטעם רענן יותר וצבעוניות בהירה – אפשר להוסיף לבלילה קצת גרידת לימון או תפוז

שורה תחתונה: עוגת גבינה של בית מלון שתרגיש לכם בפה כמו בילוי ממכר בסוויטה מפנקת…

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה של בית מלון

עוגת גבינה בחושה בלי קמח

מתכון מושלם של עוגת גבינה של בית מלון – עוגת גבינה בחושה בלי קמח והקצפות בהכנה קלה ותוצאה מדהימה!
ציון 4 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

  • קילו גבינה לבנה 5%
  • גביע שמנת חמוצה 9%
  • 5 ביצים גודל L או 6 גודל M
  • כוס סוכר (אפשר גם רבע כוס ועדיין זה יוצא מאוד טעים)
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 5 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל-150 מעלות ונניח בתחתית התנור תבנית קטנה עם מים חמים.
  • בקערת המיקסר נשים את הגבינות עם הסוכר, נערבל מעט ונוסיף את הביצים, ושוב נעשה ערבול קל ונוסיף את האבקות ואת תמצית הווניל. עכשיו נערבל במהירות איטית (לא מקציפים) ונעביר לתבנית שטוחה (אין צורך לשמן לפני)
  • נאפה בחום של 150 מעלות למשך כשעה וחצי עד שהעוגה יציבה ולא רוטטת. נכבה את התנור ונשאיר להצטנן עוד כשעה בתנור. אפשר להוסיף גרידת לימון או תפוז לבלילה

הערות וטיפים

  • לטעם רענן יותר וצבעוניות בהירה - אפשר להוסיף לבלילה קצת גרידת לימון או תפוז
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה של בית מלון
צילום: כרמית דהאן
 
עוגת גבינה של בית מלון
צילום: כרמית דהאן
עוגת גבינה של בית מלון
צילום: כרמית דהאן
 
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: כרמית דהאן

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?