פיצה ביתית בטעם אגדי
בצק חלומי עם פריכות מטריפה
מחפשים לשדרג את היום שלכם עם פיצה ייחודית שתפתיע את כולם בטעמים נדירים? אז הגעתם למקום הנכון!
קבלו מתכון לפיצה ביתי מושלמת המקבלת טעם אגדי, עם בצק פריך מבחוץ עם קראסט שחום ומשגע, ורך בטירוף מבפנים המשודרג ברוטב עשיר והמון גבינה נמסה מעל.
פיצה מושלמת המגרה את כולם במראה המהמם שלה, ומרשימה את כולם בטעמי הגבינה שכולנו אוהבים. אין סיכוי שמוותרים!
מתכון באדיבות: נעמי שושן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס מדידה של 250 מ"ל
המצרכים
לבצק:
- 500 גרם קמח לבן מנופה
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כפית סוכר
- 4 כפות שמן זית
- 1 ¼ כוסות מים פושרים
- 1 כפית מלח
לרוטב :
- 2 עגבניות (מגורדות)
- 2 קופסאות קטנות של רסק 2 שיני שום
- 1 סוכר
- כפית תבלין לפיצה (למי שאין אפשר אורגנו או בזיליקום)
- מעט מלח
- 3-4 כפות שמן זית
לפיזור מעל:
- גבינה צהובה מגורדת
- תוספות מה שאוהבים
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים לבצק במעבד מזון ולבסוף מוסיפים את המלח. מתפיחים כ-40 דקות.
- מכינים את הרוטב על ידי בישול כל המרכיבים על אש נמוכה למשך 5 דקות. בודקים טעמים ומתקנים תיבול.
- משטחים את הבצק בצורת פיצה ומורחים מעל רוטב ומפזרים גבינה צהובה מגורדת ואיזה תוספות שאוהבים.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 20 דקות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פיצה ביתית
את מניחה את התבנית העגולה על תבנית הרשת של התנור אכן. |
שמים משהו על השוליים כדי שישחימו? לא שמתי כלום התבנית נותנת את האפקט. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: פיצה ביתית – נעמי שושן
נהדרים