פשטידת כרובית דיאטטית ופרווה
חווית טעמים משגעת במרקם מדהים
גם דיאטטית ובריאה וגם טעימה בטירוף? אין סיכוי שמוותרים על פשטידת הקסם שתמצאו את עצמכם מכינים כל שבת בקביעות!
קבלו מתכון לפשטידת כרובית דיאטטית ובריאה שלא מתפשרת על הטעם בשום פנים, עם מרקם ברכות מדהימה שאף פעם לא נמאס ממנו.
פשטידה קלילה ומאוד פשוטה להכנה שתמיד תפנק אתכם בטעמים של אגדה מבלי רגשות אשמה של קלוריות מיותרות. אין סיכוי שלא מכינים!
מתכון באדיבות: סטלה פסטרנק
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 כרובית בינונית (מפורקת לפרחים)
- 2 כפות מלח
- 1 ליטר מים
- 5 ביצים
- 3 כפות מיונז
אופן ההכנה
- בקערה גדול נשים את פרחי הכרוביםת עם המלח ומים ונשרה למשך 10 דקות.
- נסנן את הכרובית ונשים סיר על אש גבוהה עם הכרובית מים עד לכיסוי הכרובית.
- מביאים לרתיחה ולאחר שרתחו מבשלים לעוד 7 דקות. מכבים ושומרים כוס מהמי בישול.
- בקערה מערבבים את מי בישול הכרובית, מיונז וביצים, ומערבבים הכל עד לאיחוד.
- מפזרים את הכרובית בתבנית ולצקת את התערובת מעל הכרובית.
- שמים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות, עד להזהבה.
- חשוב לתת לפשטידה להצטנן ולא לחתוך ישר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון פשטידת כרובית זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: פשטידת כרובית – סטלה פסטרנק
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: סטלה פ-מתכונים ביתיים
יוצא טוב עם כרובית קפואה?
איך ממירים לכרובית קפואה
אותה כמות כרובית, רק להפשיר לפני.
במה אפשר להשתמש במקום מיונז?
לא יצא לנו לנסות אבל אפשר להחליף מיונז בפשטידות בשמן וביצה, או אותה כמות של חרדל. היינו ממליצים להשתמש במיוקל. בהצלחה!