|

מאפה שמרים עם קרם פטיסייר

מרקם חלומי עם טעם מושלם
בהשראת: אתי ממן
ציון 3.25 על ידי 4 דירוגים
מאפה שמרים

מחפשים להרשים את כל המשפחה ולפנק אותם במאפה שמרים נדיר שבטח ישאיר אותם מכורים? אז כדאי לכם לעקוב אחרי מתכון זה!

קבלו בתשואות רבות את מאפה השמרים הכי טעים שיש המתקבל במרקם חלומי עם בצק ברכות מטריפה, ומשודך למלית קרם פטיסייר מענג בין חישוקי הבצק המהממים.

מאפה מדהים ומרהיב במיוחד שיעשה לכולם את היום עם חווית טעמים אגדית. והנה לכם המתכון בין הידיים, אז רוצו להכין ולהתענג מכל ביס!

מתכון באדיבות: אתי ממן

ספר המתכונים של אתי ממן

 

מאפה שמרים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מאפה שמרים

מאפה שמרים עם קרם פטיסייר

מרקם חלומי עם טעם מושלם
ציון 3.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי ממן

המצרכים

  • 420 גרם קמח
  • 1 כף שמרים
  • 50 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • 200 מ"ל חלב פושר
  • ½ כפית מלח

לקרם פטיסייר:

  • 2 חלמונים
  • 50 גרם סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 250 מ"ל חלב
  • 25 גרם קורנפלור

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - בקערת מיקסר עם וו לישה נערבב חצי כמות הקמח עם השמרים ואז נוסיף את הסוכר, ביצה, חלב וממשיכים לערבל. לקראת סוף הלישה נוסיף את שאר הקמח הדרגתית.
  • נכסה את הקערה עם מגבת מטבח ונתפיח למשך חצי שעה.
  • מחלקים את הבצק ל-18 כדורים, (40 גרם לכל כדור), ונכסה ונתפיח שוב למשך 10 דקות.
  • נרדד את כדור הבצק לרצועה דקה וארוכה, ונניח בצד. נרדד כדור נוסף ונגלגל את שתי הרצועות ביחד וסוגרים לחישוק. יוצרים צורה של מספר 8 ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים.
  • בסיר על להבה נמוכה נערבב את החלמונים, חלב, סוכר וסוכר וניל ואז נוסיף את הקורנפלור ונערבב במהירות למניעת גושים. מסירים מהאש ומעבירים לשקית זילוף
  • בקערה קטנה מערבבים חלמון עם מעט מים ומברישים את המאפים. מזלפים קרם פטיסייר לתוך העיגוליםחישוקים של המאפה, ומפזרים שקדים פרוסים.
  • אופים על חום של 170 מעלות למשך 35 דקות בערך. מצננים ובוזקים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון מאפה שמרים זה? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מאפה שמרים – אתי ממן

Similar Posts

9 Comments

  1. שלום לא הבנתי בסעיף 1 רשום לשים קמח עם שמרים ואז עוד פעם בסוף לשים קמח ….לא הבנתי בדיוק מתי לשים את הקמח….

    1. מכינים בצורה 8 וממלאים בחישוקים של הצורה את המילוי קרם פטיסייר, לצערנו אין ברשותנו סרטון הכנה. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?