להכנת הבצק - בקערת מיקסר עם וו לישה נערבב חצי כמות הקמח עם השמרים ואז נוסיף את הסוכר, ביצה, חלב וממשיכים לערבל. לקראת סוף הלישה נוסיף את שאר הקמח הדרגתית.
נכסה את הקערה עם מגבת מטבח ונתפיח למשך חצי שעה.
מחלקים את הבצק ל-18 כדורים, (40 גרם לכל כדור), ונכסה ונתפיח שוב למשך 10 דקות.
נרדד את כדור הבצק לרצועה דקה וארוכה, ונניח בצד. נרדד כדור נוסף ונגלגל את שתי הרצועות ביחד וסוגרים לחישוק. יוצרים צורה של מספר 8 ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים.
בסיר על להבה נמוכה נערבב את החלמונים, חלב, סוכר וסוכר וניל ואז נוסיף את הקורנפלור ונערבב במהירות למניעת גושים. מסירים מהאש ומעבירים לשקית זילוף
בקערה קטנה מערבבים חלמון עם מעט מים ומברישים את המאפים. מזלפים קרם פטיסייר לתוך העיגוליםחישוקים של המאפה, ומפזרים שקדים פרוסים.
אופים על חום של 170 מעלות למשך 35 דקות בערך. מצננים ובוזקים אבקת סוכר.