מאפינס ברוקולי וגבינה בטעם מדהים
וואי וואי וואי איזה משגע! זה מה שאתם עומדים לשמוע לאחר שתכינו מאפינס נדירים לאלה למשפחה לכבוד השבת! קבלו מתכון למאפינס ברוקולי וגבינה בהכנה קלה ומהירה, עם שילוב טעמים מנצח של גבינות עשירות וברוקולי מפנקת!
מאפינס ברוקולי וגבינה בטעם מדהי

וואי וואי וואי איזה משגע! זה מה שאתם עומדים לשמוע לאחר שתכינו מאפינס נדירים לאלה למשפחה לכבוד השבת!
קבלו מתכון למאפינס ברוקולי וגבינה בהכנה קלה ומהירה, עם שילוב טעמים מנצח של גבינות עשירות וברוקולי מרעננת ומפנקת.
מאפינס נהדרים שתמיד כדאי להכין כהפתעה מענגת לבני המשפחה האהובים. אפשר גם להכין כפשטידה מפנקת!
מתכון באדיבות: מרי שקד שירזי
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/מרי-שקד-שירזי" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של מרי שקד שירזי [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 1 גביע קוטג׳ (או גבינה לבנה 250 מ״ל)
- 3 ביצים
- ½ כוס שמן
- 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
- 1 כוס ברוקולי (חתוך קטן, מאודה קלות בשמן זית)
- 1 כוס קמח תופח
אופן ההכנה
- שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים את הכל יחד היטב.
- מוסיפים כוס קמח תופח ומערבבים עד לאיחוד.
- יוצקים לתבניות מאפינס
- אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
- אפשר גם להכין כפשטידה.
[adinserter block="4"]
מה חושבים על: מאפינס ברוקולי וגבינה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: מאפינס ברוקולי – מרי שקד שירזי
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה | להזמנות, סדנאות ועוד: המטבח של מרוש׳קה

חשוב לציין את גודל התבנית
היי רחל, יש לאפות בתבנית מאפינס בגודל סטנדרטי (6 מאפינס) אבל גודל התבנית וגודל המאפינס גמיש ואפשר איך שאוהבים (כל עוד שמים לב שזמן האפייה יכול להשתנות).