עוגת תפוזים רכה וקלה
טעם עשיר עם מרקם חלומי
אין על העוגות הקלאסיות והטעימות שתמיד מצליחות להרשים מחדש עם נוסטלגיה בכל ביס קטן!
קבלו מתכון לעוגת תפוזים ביתית הכי קלה להכנה, המקבלת מרקם נדיר עם רכות מטריפה, ונגיעות תפוזים מדויקות עם טעם מושלם.
עוגה קלילה בהכנה מהירה, ללא הפרדה של ביצים ועם חומרים שתמיד יש בבית, אז עכשיו כבר אין תירוץ לא להכין!
מתכון באדיבות: מלי מאירוב
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
3 תבניות אינגליש קייק
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 5 ביצים L
- 2 כוסות סוכר
- ¾ כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים (אפשר קנוי)
- 2 ½ כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה
- למיקסר מוסיפים את ה-5 ביצים על מהירות גבוהה עם 2 כוסות סוכר עד שנהיה צהוב ובהיר ותפוח. לוקח כמה דקות.
- מורידים למהירות הכי נמוכה ומוסיפים את השמן בזילוף, את המיץ תפוזים ואז 2 ½ כוסות קמח ושקית אבקת אפייה. אחרי הקמח לא מערבבים הרבה.
- מכבים את המיקסר ועם לקקן בודקים שאין בתחתית קמח.
- מעבירים ל-3 תבניות אינגליש עד שלושת רבע מהגובה, מבלי לשמן!
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 מעלות בערך 40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים
אפשר להכין בלי מיקסר? אפשר בהחלט. |
הבלילה תספיק לתבנית חד פעמי בינוני או להכפיל כמויות? הבלילה תספיק. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגת תפוזים – מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב
מ ו ש ל ם
יצא. נהדר
היי, האם אפשר פחות סוכר וכמה?
אין לי כוס חד פעמית, אז כמה זה במשקל או איזה כוס אחרת?
אפשר להכין עם כוס אחת של סוכר. ובבקשה טבלת המרות לגרמים שימושית בקישור כאן (כוס חד פעמית לשתייה חמה היא 200 מ"ל, כ 80% מגודלה של כוס מידה אוניברסלית).