|

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה

חווית טעמים עשירה ומענגת
בהשראת: סמדר חי
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
עוגת גבינה

מתאהבים מחדש בעוגה הכי עשירה של גבינה שתמיד תקשט לכם את היום בטעמים בלתי נשכחים!

קבלו מתכון לעוגת גבינה אפויה מרשימה במיוחד, שתמיד יוצאת גבוהה בטירוף עם אווריריות מפתיעה ורכות מושלמת, בנוסף למרקם גבינתי מושלם עם טעם עשיר במיוחד.

עוגה קלילה והכי קלה להכנה, שתמיד תפתיע את כולם בחווית טעמים מענגת שאי אפשר להפסיק לאכול. רק נותר להחליט אם לקשט או לא לקשט?!

מתכון באדיבות: סמדר חי

ספר המתכונים של סמדר חי

 

עוגת גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: סמדר חי

ציוד

תבנית 26 / 24

המצרכים

  • 6 יחידות ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים ובהדרגה את הסוכר, ממשיכים להקציף עד שמקבלים קצף יציב אך לא חזק מדי.
  • בקערה שנייה מערבבים את שאר החומרים (כולל החלמונים) ומאחדים את הקצף עם תערובת הגבינות בעדינות ב-3 חלקים. נזהרים לא לשבור את הקצף.
  • מעבירים לתבנית משומנת היטב. שמים בתחתית התנור תבנית עם מים, ומניחים את העוגה על רשת מעל.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות בערך, ולאחר מכן מנמיכים ל-160 מעלות וממשיכים לאפות עוד שעה.
  • לא פותחים את התנור לפחות שעה אחרי שהעוגה מוכנה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה

אפשר לשדרג בציפוי?
אפשר לשדרג אותה בציפוי. שמנת מתוקה, פודינג וניל, 2 סוכר וניל, חצי כוס חלב. או לחילופין – שתיים שמנת חמוצה 2 כפות אבקת סוכר. מורחים על העוגה ואופים עוד 10 דקות.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה – סמדר חי

Similar Posts

16 Comments

  1. 1 star
    היי,
    הכנתי את העוגה עם המון כוונות טובות .
    הקפדתי על כל הכללים וההנחיות.
    העוגה לא הצליחה להתייצב.
    מה יכולה להיות הסיבה ?

  2. לאיזו תבנית העוגה מתאימה?
    להפריד את הביצים ולהשתמש בחלמונים? כי רשום רק על החלבונים
    תודה

    1. תבנית 24 או 26, ואת החלמונים מוסיפים עם שאר החומרים בשלב השני של אופן ההכנה. בהצלחה!

  3. אני מוסיף גם רבע כוס לימון סחוט במקום…ולפעמים גם חצי כוס צימוקים מושרים ונקיים מהגבעול…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?