מתכון עוגת גבינה מוצלחת וטעימה
מרקם גבינתי עם טעם עשיר במיוחד
הגיע הזמן להתאהב מחדש עם עוגת הגבינה הכי מוצלחת שיש שקשט לכם את היום בטעמים בלתי נשכחים!
קבלו מתכון לעוגת גבינה מופלאה המתקבלת ברכות מושלמת עם אוורירית מפתיעה, בנוסף למרקם גבינתי עם טעם עשיר במיוחד.
עוגה קלה ומאוד פשוטה להכנה שתרשים את כולם בטעמים מענגים במיוחד. השאלה היא עם יופי טבעי שכזה, לקשט או לא לקשט?!
מתכון באדיבות: עטרה ז'ורנו
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
סיר ג'חנון / תבנית עם גובה
המצרכים
- 7 ביצים
- קורט מלח
- ½ כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- ½ אינסטנט פודינג וניל
- 5 כפות קורנפלור
- 750 גרם גבינה לבנה (5%)
- 1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה
- מקציפים 7 חלבונים עם קורט מלח עד לקבלת קצפת יציבה, לאחר מכן מוסיפים חצי כוס סוכר וממשיכים להקציף.
- מערבבים היטב בקערה את שאר החומרים, עד שלא יהיו גושים.
- מוסיפים ⅓ מהקצפת לקערה ומערבבים היטב. לאחר מכן, שופכים את הבלילה מהקערה לקצפת ומערבבים בצורת מעטפת.
- מורחים סיר ג'חנון / תבנית עם גובה עם חמאה או מחמאה, מרפדים בנייר פרגמנט ומורחים חמאה / מחמאה גם על הנייר פרגמנט.
- מניחים את הסיר בתוך תבנית עם מים ואופים למשך חצי שעה ב-180 מעלות ולאחר מכן חצי שעה ב-150 מעלות.
- משאירים את התבנית בתנור לפחות שעתיים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלה לגבי עוגת גבינה זו? אל תהססו לשאול!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: מתכון עוגת גבינה – עטרה ז'ורנו
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם!
היי
אם אוסיף בסיס לעוגה, המרקם לאחר אפיה יישאר זהה? או שתצא רטובה יותר?
אפשר להוסיף בסיס וזה לא אמור לפגוע אלא רק להוסיף לעוגה!
הכנתי את העוגה והיא יצאה טעימה מאד ..רק חבל שעלתה גבוה גבוה ואז ירדה .
אבל מתכון מעולה
איזה כיף לשמוע שרון! לרדת קצת זה תקין וטבעי שמחים שצא טעים! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
עוגה יפה מאד וגבוהה.
למה לא להשתמש ביוגורט במקום שמנת? הרבה יותר בריא.
היי שרונה, המרקם ששמנת חמוצה נותנת יותר מתאים לעוגות גבינה. אפשר להשתמש בקרם גבינת שמנת או בגבינה לבנה 5% להחליף חלק מהשמנת החמוצה ולהפחית קלוריות.