|

עוגת לבה - טארט שוקולד רך ומפנק

מרקם שוקולד מטריף עם טעם עשיר
בהשראת: סיון צרור
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
עוגת לבה

לשבת מיוחדת ובלתי נשכחת, מכינים את טארט השוקולד הכי נדיר שיש עם טעמים שנשארים אתכם לשאר השבוע!

קבלו מתכון לעוגת לבה – טארט שוקולד רך ומפנק במיוחד המקבל מרקם שוקולדי מטריף עם טעם עשיר המשתדך לעטיפת בצק פריך וחלומי.

עוגה קלילה ופשוטה שתמיד מצליחה להפתיע מחדש עם חווית טעמים מענגת שאי אפשר להפסיק לאכול!

 

ספר המתכונים של סיוון צרור

 

עוגת לבה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת לבה

עוגת לבה - טארט שוקולד רך ומפנק

מרקם שוקולד מטריף עם טעם עשיר
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיון צרור

ציוד

תבנית פאי נמוכה

המצרכים

לבצק:

  • 200 גרם חמאה רכה (חתוכה לקוביות)
  • 100 גרם סוכר (אפשר גם סוכר חום בהיר)
  • 300 גרם קמח (2 כוסות ו-2 כפות)
  • 1 ביצה

למלית שוקולד:

  • 200 גרם שוקולד מריר (איכותי 60% לפחות)
  • 4 כפות ממרח שוקולד (כמו נוטלה)
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר

אופן ההכנה

  • מכינים בצק פריך - בוו גיטרה מעבדים יחד חמאה וסוכר. לאחר מכן מוסיפים ביצה ובסוף קמח ומעבדים רק עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון ומקררים שעה. במקרר.
  • מוציאים ומרדדים ומרפדים תבנית פאי נמוכה (מרפדים גם את השוליים).
  • ממיסים יחד במיקרו את השוקולד מריר, שמנת מתוקה, וממרח שוקולד.
  • במטרפה טורפים את ה-2 ביצים עם תערובת השוקולד וחצי סוכר. לערבב יחד ולא להקציף!
  • לצקת על הבצק ואז להכניס לנתור ולאפות ב-180 מעלות למשך 25 דקות. זה יוצא רוטט ממש ומתקרר. אבל נשאר רך כזה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת לבה


שאלות נפוצות: עוגת לבה

אם מכינים עם בצק מוכן, צריך בצק מלוח או מתוק?
בצק מתוק.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת לבה – סיוון זרור

Similar Posts

7 Comments

    1. 20-25 דקות אמורות להספיק גם אם אופים בתבנית אישית, העיקר לשים עין שאמצע העוגה לא יתייבש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?