| |

עוגת טריקולד בקלות

עוגת מוסים מדהימה ויפה להכנה בקלי קלות
בהשראת: ליאת בששי
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגת טריקולד

'מחפשים עוגה שתטרוף את כל הקלפים?
עוגה שכולם יחשבו שקניתם מקונדיטוריית בוטיק?
קבלו מתכון לעוגת טריקולד מהממת וטעימה ברמות להכנה בקלות!
כן כן העוגה היפה ביותר שיש, במתכון הכי קל שיש.
3 שכבות מוס שוקולד שונים מטריפים ומשגעים שרק ישגעו אתכם בכל ביס.
כבר לא צריך לשלם על עוגות יפות, מהיום מכינים בבית מכינים את עוגת טריקולד הכי יפה והכי טעימה, רק בבית.
כי את הטעם שיצא לכם אי אפשר להשיג בקונדיטוריות ולא בשום מקום אחר, נסו תבינו, בתאבון.
מתכון באדיבות: ליאת ביצ׳צ׳י

ספר המתכונים של ליאת ביצ׳צ׳י

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת טריקולד

עוגת טריקולד בקלות

עוגת מוסים מדהימה ויפה להכנה בקלי קלות
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: ליאת בששי

ציוד

תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ

המצרכים

לשכבת מוס השוקולד:

  • 200 גרם שוקולד מריר (שבור לקוביות)
  • 1 כף חלב
  • ½1 כוסות 375 מ"ל שמנת מתוקה

לשכבת מוס המוקה:

  • 200 גרם שוקולד חלב (שבור לקוביות)
  • 1 כף חלב
  • 2 כפות אבקת קפה נמס
  • ½1 כוסות 375 מ"ל שמנת מתוקה

לשכבת מוס השוקולד הלבן:

  • 200 גרם שוקולד לבן (שבור לקוביות)
  • 1 כף חלב
  • ½1 כוסות 375 מ"ל שמנת מתוקה

לקישוט:

  • 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב

אופן ההכנה

הכנת מוס השוקולד מריר:

  • מניחים את השוקולד והחלב ביחד במיקרוגל ל30 שניות, מוציאים ומערבבים היטב, וחוזרים על הפעולה תוך כדי בחישה עד שזה נמס לגמרי, ומניחים בצד להתקררות.
  • מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה לקצף חזק ויציב, ושופכים על השוקולד בתנועות קיפול ומערבבים היטב לקבלת מוס אחיד.
  • משמנים את תבנית העוגה ויוצקים לתוכה את המוס, משטחים היטב עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה לצורך התייצבות.

הכנת מוס המוקה:

  • מכינים את מוס המוקה בדיוק באותו אופן כמו מוס השוקולד מריר ( ממיסים את השוקולד עם החלב והקפה, מקררים ומקפלים את הקצף לתוכו).
  • יוצקים את מוס המוקה מעל שכבת מוס השוקולד מריר, משטחים ומחזירים למקפיא לשעתיים התייצבות.

הכנת מוס השוקולד לבן:

  • מכינים את המוס באותו אופן כמו שאר הקודמים, ויוצקים את המוס הלבן על שכבת מוס המוקה, משטחים היטב, ומחזירים למקפיא לשעתיים.

קישוט העוגה:

  • מניחים את העוגה על צלחת , מסירים את טבעת התבנית, ומגרדים את השוקולד מעל העוגה בעזרת קולפן ירקות.

הערות וטיפים

  • אם אין מיקרוגל ורוצים להכין א המוס בסיר, אז שמים את השוקולד (כל טעם בנפרד) והחלב בסיר קטן, ומניחים אותו מעל סיר גדול שבו מעט מים רותחים (אסור שהמים ייגעו בסיר הקטן).
    ומחממים תוך בחישה, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  • לפני שמערבבים את קצף השמנת מתוקה עם השוקולד, מוודאים שהשוקולד התקרר היטב כדי שלא ימיס את הקצפת.
  • את העוגה מוציאים מהמקפיא למקרר לחצי שעה לפני ההגשה להפשרה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


תמונות ל: עוגת טריקולד

עוגת טריקולד

 
עוגת טריקולד

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!.

עוגת שוקולד ללא אפייה זו הינה חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

Similar Posts

4 Comments

    1. היי יעל, מצרכים ואופן הכנה מצורפים למעלה, והשכבות יוצאות מופרדות וטעימות כי מקפיאים את העוגה בין כל שכבה ושכבה. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?