מרק שעועית חמים וטעים ברמות
ליום חורפי סוער, מכינים את מרק השעועית הכי ביתי ומנחם שיש! קבלו מתכון למרק שעועית נדיר וטעים ברמות המבושל עם המון ירק מפנק בנוסף לבשר בקר עסיסי המוסיף המון טעם למנה! הכי חובה להכנה.
מרק שעועית חמים וטעים ברמות

ליום חורפי סוער, מכינים את מרק השעועית הכי ביתי ומנחם שתמיד ידאג לחמם לכם את הלב עם טעמים מענגים!
קבלו מתכון למרק שעועית נדיר וטעים ברמות המבושל עם המון ירק מפנק בנוסף לבשר בקר עסיסי המוסיף המון טעם למנה.
מרק נוסטלגי וקלאסי עם טעמים של בית בכל כף. איך שלוקחים טעימה ראשונה לא מצליחים להפסיק לזלול עד שכל הסיר נגמר!
מתכון באדיבות: דורית אלישע
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/דורית-אלישע" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של דורית אלישע[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 300 גרם שעועית לבנה
- 3 בצלים (קטנים)
- 3 גזרים (חתוכים)
- 3 תפו"א (חצויים)
- ½ קילו בשר (לפרווה לוותר על הבשר)
- ½ צרור שמיר (קצוץ)
- ראש סלרי (מגורד)
- 4 עלי סלרי (קצוצים)
- מרק עוף (לפי הטעם)
- מלח פלפל (לפי הטעם)
- ¼ כפית כורכום
אופן ההכנה
- משרים את השעועית לילה שלם לפני התחלת ההכנה.
- נותנים רתיחה לשעועית ואז מסננים ושוטפים היטב.
- מניחים בסיר את כל המרכיבים יחד ומוסיפים להם מים עד שיכסו את הכל.
- נותנים רתיחה ומתבלים במלח, פלפל, כורכום ומרק עוף לפי הטעם.
- מנמיכים להבה עד לבישול השעועית והבשר (כשעה וחצי עד שתיים בד"כ)
הערות וטיפים
המתכון הולך מצויין עם בשר מס' 5, בשר שריר מיושן או בשר לגולאש עם טיפה שומן. בהצלחה!
[adinserter block="4"]

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: מרק שעועית – דורית אלישע

לבורים שביננו – כמה זמן לבשל עד שיתרכך הבשר והשעועית?
חצי שעה, שעה, שעתיים, 5 שעות?
כשעה וחצי עד שתיים בד"כ.
איזה סוג/מספר של בשר צריך ?
היי, אפשר בשר מס' 5, בשר שריר מיושן או בשר לגולאש עם טיפה שומן.
מושלם.