מפרידים את שערות הקדאיף ומפוררים ושוברים אותם כמה שאפשר.
מוסיפים מעליהן את הנטורינה המומסת עם 3 כפות אבקת סוכר, ומעבירים הכל לסיר רחב ומטגנים אותן כמו שהם עד שמקבלים צבע חום יפה.
בסיר בינוני שמים את המים, קורנפלור, סוכר, סולת וסוכר וניל, ומבשלים כ-10 דקות וכל הזמן מערבבים, עד שהכל מסמיך.
לאחר מכן מוסיפים את השמנת צמחית ומערבבים ומכבים את הגז.
מסדרים בתבנית חצי מכמות השערות קדאיף בתחתית, ומעל לצקת את הקרם הלבן, ומעל מסדרים את שאר הקדאיף.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 190 מעלות למשך 50 דקות בערך, לא טורבו.
בינתיים מכינים את הסירופ על ידי בישול הכל יחד כ-15 דקות ואז מקררים. שופכים מעל לעוגה לאחר אפייה אחרי שהתקררה. אפשר גם לפזר פיסטוק.