| |

קובניות נדירות ומהממות בטעם מושלם

פריכות מושלם עם טעם חלומי
בהשראת: מעיין פוגל
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
קובניות נדירות

תתכוננו להתמכר על טעמים משגעים עם קובניות מטריפות שיתחילו לכם כל שבת בבוקר בדיוק כמו שצריך!

קבלו מתכון לקובניות נדירות ומהממות בטעם שיא השלמות, המקבלות פריכות מדהימה עם מרקם חלומי, ומשודרגות בנגיעות חמאה ודבש מענגות.

מאפה קליל ומאוד פשוט להכנה שישדרג לכם את היום בחווית טעמים עשירה במיוחד. ביס אחד ואתם מכורים לשאר החיים!

מתכון באדיבות: מעיין פוגל

ספר המתכונים של מעיין פוגל

 

קובניות נדירות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קובניות נדירות

קובניות נדירות ומהממות בטעם מושלם

פריכות מושלם עם טעם חלומי
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: מעיין פוגל

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • 1 כף שמרים (גדושה)
  • 4 כפות סוכר
  • 1 ½ כוסות מים
  • 40 גרם חמאה
  • ½ כפית מלח

למריחה:

  • 2 כפות דבש
  • 150 גרם חמאה (מומסת)
  • שומשום

אופן ההכנה

  • מערבלים יחד את הקמח, שמרים ו-4 כפות סוכר, ואז מוסיפים את הכוס וחצי מים ומערבלים. לאחר מכן מוסיפים 40 גרם חמאה ומערבלים לעוד 5 דקות, ואז מוסיפים חצי כפית מלח ומערבבים עד לקבלת בצק מעט דביק.
  • מתפיחים למשך 30 דקות ואז יוצרים בערך 8 כדורים, כל כדור שוקל 150 גרם. אחרי זאת מתפיחים לעוד 45 דקות.
  • פותחים כל כדור עם היד על משטח משומן כמה שיותר דק. מורחים חמאה מומסת ומעט דבש
  • מגלגלים לרולדה קטנה ואז לשבלול, ומפזרים מעל שומשום.
  • מתפיחים בתבנית למשך חצי שעה בערך.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 מעלות למשך 25 דקות עד להשחמה, לא יותר מדי בכדי לא לייבש.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קובניות נדירות


שאלות נפוצות: קובניות נדירות

אפשר להקפיא?
אפשר להקפיא לפני אפייה.
צריך למרוח ביצה מעל?
אין צורך.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements