Go Back
עוגת שוקולד ליאת אזולאי.jpg 2

עוגת שוקולד עשירה ורכה בטעם מושלם

מרקם חלומי עם טעמים מענגים
ציון 4.41 על ידי 22 דירוגים
באדיבות: ליאת אזולאי

ציוד

תבנית 24
כוס חד פעמית לשתייה קרה
Advertisements

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ¾ כוס שמן
  • 1 ½ כוסות קמח
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות שוקולית
  • 1 כוס נס קפה (חם)

לציפוי:

  • 1 חבילה שוקולד מריר (100 גרם)
  • 150 גרם שמנת מתוקה
Advertisements

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • את כל החומרים היבשים מערבבים יחד, ואז מוסיפים את החלמונים לקציפת החלבונים במהירות איטית, ומוסיפים את הנס והשמן בהדרגה.
  • בסוף מוסיפים את הקמח בשני סיבובים במיקסר ואחר כך ממשיכים עם לקקן בתנועות עטיפה. לא לשבור את הקרם.
  • מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 50 דקות בערך.
  • לציפוי - ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת מתוקה, ואז שופכים מעל לעוגה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.