פנקייק אשל רך ואוורירי בטעם מושלם
בהכנה קלה ומהירה
מחפשים לשדרג את הפנקייק שלכם בטוויסט טעמים חדש ומפנק במיוחד? אז מתכון זה הוא בול בשבילכם!
קבלו מתכון הכי קל להכנה לפנקייק אשל עבה ומשגע עם רכות ואווריריות מטריפה, בטעמי אשל עשירים ומרקם חלומי התורם לביס המושלם.
מזגגים מעל דבש, שוקולד ומייפל, ומגישים לצד גלידה מרעננת ועשירה, ומתפנקים על חווית טעמים מענגת שאף פעם לא שוכחים!
מתכון באדיבות: יליזבטה מיכאלוב
ספר המתכונים של יליזבטה מיכאלוב
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 400 גרם אשל (2 גביעים)
- 2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם אבקת אפייה)
- 4 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 ביצים
- ¼ כפית אבקת סודה לשתייה
אופן ההכנה
- בקערה שמים את כל המרכיבים יחד ומערבבים היטב לאיחוד. העיסה יוצאת ממש סמיכה ולא נוזלית.
- במחבת שמים מעט שמן ומחממים על אש נמוכה.
- שופכים מהבלילה במחבת או בתבניות לפנקייק ומטגנים בערך דקה וחצי כל צד עם מכסה סגור על אש נמוכה.
- מגישים עם דבש, שוקולד, שמנת ומייפל, ואפילו כדורי גלידה אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פנקייק אשל
מה אפשר במקום אשל? אפשר יוגורט או שמנת חמוצה. |
לא צריך את המחבת המיוחד לפנקייק? על מנת ליצור חביתיות? לא צריך ,אני שמה עם כף. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
האם ניתן להחליף בקמח כוסמין / קמח מלא ?
היי מירב!
אפשר להחליף לקמח כוסמין 70%. לגבי הקמח המלא – אפשר לעשות תערובת של 70% קמח מלא ו-30% קמח לבן.
בהצלחה 🙂
יצא לי על הפנים:(
ממש לא המרקם שבתמונה
היי ענבל, ממש מצערים שלא יצא כמו שקיווית. יש מאוד להיזהר לא לערבב יותר מדי ולעצור כשהחומרים נבלעים כי זה הדבר העיקרי שיכול לפגוע במרקם כשמכינים פנקייק שאז יצא שטוח, בצקי ולא אוורירי. בהצלחה בפעם הבאה!