| |

סטייק פרגית על האש עם תיבול סודי!

עסיסי ומשגע עם טעם מושלם
בהשראת: סבתא לאה
ציון 4.56 על ידי 89 דירוגים
סטייק פרגית על האש LC

שנים כבר אוכלים סטייקים על האש ותמיד תהיתם איך להכין באותה איכות גם בבית? אז היום מגלים את הסוד לסטייק המושלם!

מתכון כמו בסטיקיות לסטייק פרגית על האש עסיסי ומשגע על תיבול סודי המשדרג את הטעם ומקפיץ אותו לרמה הבאה.

ארוחה מושלמת ומדהימה עם טעם אלוהי שתתחרטו שלא הכנתם כבר קודם. מכינים לכבוד ארוחה חגיגית ומשאירים את כולם בשוק!

מתכון באדיבות: סבתא לאה

ספר המתכונים של סבתא לאה

 

סטייק פרגית על האש LC

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סטייק פרגית על האש LC

סטייק פרגית על האש עם תיבול סודי!

עסיסי ומשגע עם טעם מושלם
ציון 4.56 על ידי 89 דירוגים
לדרג
באדיבות: סבתא לאה

המצרכים

  • 10 נתחי סטייק פרגית
  • ¼ כוס שמן זית (או קנולה - מומלץ לערבב יחד את 2 סוגי השמן חצי חצי)

לתבלינים:

  • 2 כפיות גריל עוף
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שום גבישי
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית חוואיג' תימני
  • ½ כפית תבלין על האש
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית הל טחון
  • ¼ כפית פפריקה חריפה (לאוהבי החריף - תוספת אישית, אפשר לוותר)
  • 2-3 כפות מים

אופן ההכנה

  • מכניסים את נתחי הפרגית לשקית ניילון גדולה ועבה.
  • מוסיפים את השמן, התבלינים (הקפידו על הכמויות), המים, וסוגרים את השקית בעזרת סוגר או קשר, מנענעים היטב את השקית כך שהפרגיות יצופו היטב ברוטב.
  • מומלץ להשרות לילה שלם במקרר. לממהרים ורעבים, אפשר להשרות שעתיים במקרר.
  • נלהיט היטב גריל גז / פחמים או מחבת פסים או מחבת פלא (איך צורך לשמן).
  • נניח את הפרגיות ונצרוב 4 דקות מכל צד עד שנוצרים פסים כהים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות למתכון פרגית הזה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סטייק פרגית – סבתא לאה

Similar Posts

12 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?