| | |

עוגת קרם ברולה קינדר קלה

עשירה, חגיגית, וקלה להכנה
בהשראת: Bake with Shiran
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגת קרם ברולה

מחפשים עוגה קלילה, עשירה, חגיגית, וממש אבל ממש קלה להכנה? אז עוגה זו היא האחת בשבילכם!

קבלו עוגת קרם ברולה קינדר קלה להכנה וממש טעימה המורכבת מטארט קרם ברולה מפנק ועשיר על בסיס ביסקוויטים פריכים, עם המון קינדרים מושחתים שמתחבאים.

שינוי יצירתי ומרענן לעוגות הבית הקלות, שאף אחד לא יכול להתאפק מולן. מכינים ליד כוס קפה חמימה ונהנים ממגוון טעמים מענגים בכל ביס קטן!

מתכון באדיבות: Bake with Shiran

ספר המתכונים של Bake with Shiran

 

עוגת קרם ברולה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת קרם ברולה

עוגת קרם ברולה קינדר קלה

עשירה, חגיגית, וקלה להכנה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: Bake with Shiran

ציוד

תבנית פאי 20 / 22

המצרכים

לתחתית:

  • 250 גרם ביסקוויטים (שרוול)
  • 200 גרם חמאה מומסת

לקרם ברולה:

  • 500 מ״ל שמנת מתוקה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 5 חלמונים
  • קורט מלח
  • אצבעות קינדר (לא חובה)

אופן ההכנה

  • לפני שמתחילים, מחממים תנור ל-150 מעלות ושמים קערת מים רותחים בתחתית התנור.
  • להכנת התחתית - טוחנים את הביסקוויטים לאבקה, ומוסיפים חמאה מומסת ומערבבים לאיחוד.
  • מעבירים לתבנית פאי ומהדקים היטב (כמו בסרטון)
  • להכניס למקפיא ל-10 דקות ובינתיים מכינים את קרם הברולה.
  • להכנת הקרם - בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת, סוכר, וניל ומלח. מערבבים את החלמונים ומוסיפים את תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב מהיר (השוואת טמפרטורות כמו בסרטון)
  • מסננים את התערובת.
  • מוציאים את התחתית מהמקפיא, מסדרים את הקינדרים ושופכים מעל את תערובת הברולה.
  • מכניסים בזהירות לתנור, על חום של 150 מעלות למשך 30 דקות אפייה.
  • לאחר האפייה מקררים את הטארט במקרר 4 שעות , חותכים, מוסיפים כפית סוכר לכל חתיכה ושורפים עם ברנר.
  • אם אין לכם ברנר - אפשר להקפיא את הטארט היטב (4 שעות), להוסיף סוכר, ולחמם תנור על מצב גריל בחום הכי גבוהה בתנור, ואז להכניס את הטארט ל-2 דקות (שימו עין שלא ישרף מידי!)
  • לשמור במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים. מומלץ לשמור תמיד במקפיא וכל פעם שרוצים לאכול - להוציא חתיכה ולשרוף.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת ברולה קינדר 

למה צריך לשים מים בתנור?
כדי ליצור אדים בתנור… זה תורם המון למרקם קרם הברולה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements