לפני שמתחילים, מחממים תנור ל-150 מעלות ושמים קערת מים רותחים בתחתית התנור.
להכנת התחתית - טוחנים את הביסקוויטים לאבקה, ומוסיפים חמאה מומסת ומערבבים לאיחוד.
מעבירים לתבנית פאי ומהדקים היטב (כמו בסרטון)
להכניס למקפיא ל-10 דקות ובינתיים מכינים את קרם הברולה.
להכנת הקרם - בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת, סוכר, וניל ומלח. מערבבים את החלמונים ומוסיפים את תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב מהיר (השוואת טמפרטורות כמו בסרטון)
מסננים את התערובת.
מוציאים את התחתית מהמקפיא, מסדרים את הקינדרים ושופכים מעל את תערובת הברולה.
מכניסים בזהירות לתנור, על חום של 150 מעלות למשך 30 דקות אפייה.
לאחר האפייה מקררים את הטארט במקרר 4 שעות , חותכים, מוסיפים כפית סוכר לכל חתיכה ושורפים עם ברנר.
אם אין לכם ברנר - אפשר להקפיא את הטארט היטב (4 שעות), להוסיף סוכר, ולחמם תנור על מצב גריל בחום הכי גבוהה בתנור, ואז להכניס את הטארט ל-2 דקות (שימו עין שלא ישרף מידי!)
לשמור במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים. מומלץ לשמור תמיד במקפיא וכל פעם שרוצים לאכול - להוציא חתיכה ולשרוף.