| |

פשטידת תפוחי אדמה לפסח

עם המון ירק וטעם נדיר
בהשראת: מאיה פפיסמדוב
ציון 4.34 על ידי 12 דירוגים
פשטידת תפוחי אדמה

אם גם לכם מתחשק פשטידה מענגת ומיוחדת לחג הפסח, אז פשטידה קלה וקלילה זו היא האחת שתעשה לכם את החג!

קבלו מתכון לפשטידת תפוחי אדמה (מעקודה) מושלמת לפסח מלאה במגוון רחב וצבעוני של ירק מפנק בפנים בשילוב טעמים שישלח אתכם עפים.

פשטידה קלה וקלילה שתפנק את כל המשפחה בטעמים מענגים ותמיד מתחסלת במהירות. ביס אחד ותמצאו את עצמכם מכורים לחיים!

מתכון באדיבות: מאיה פפיסמדוב

ספר המתכונים של מאיה פפיסמדוב

 

פשטידת תפוחי אדמה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פשטידת תפוחי אדמה

פשטידת תפוחי אדמה לפסח

עם המון ירק וטעם נדיר
ציון 4.34 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: מאיה פפיסמדוב

המצרכים

  • 5 תפוחי אדמה אדומים בגודל בינוני
  • 5 ביצים L
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 1 קופסת שימורים של אפונה וגזר
  • צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 כפית מלאה אבקת מרק בטעם עוף
  • ½ כפית מלח (לפי הטעם)
  • ¼ כפית פלפל לבן (או שחור גרוס)
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

  • נבשל את התפוחי אדמה עם הקליפה, ונצננן היטב. לאחר מכן נקלף אותם ונרסק למחית חלקה (תפוח אדמה אחד מרסקים גס).
  • נוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה, ונערבב לאחר כל הוספה. לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים חוץ מהשמן ושוב נערבב.
  • בסיר יציקה קטן (כ-3.5 ליטר עם ציפוי טפלון/קרמי) נחמם את השמן ונשפוך את התערובת על אש בינונית. נטגן כ-10 דקות.
  • נעביר את הסיר לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ונאפה למשך 50 דקות בערך, עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה מלמעלה. נצנן מעט ואז נהפוך על צלחת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements