לאחר שהתרגלנו לכל הלחמים השגרתיים שכולנו מכינים, הגיע הזמן לחשוב מחוץ לקופסא ולהתפרע עם אחד הלחמים האיטלקים הכי אהובים שיש!
קבלו מתכון לפוקצ’ה בקלי קלות – לחם ביתי מטריף במרקם אוורירי וטעם הכי משגע שיש שמשדרגים בשמן זית ומילוי ירקות מפנק.
מכינים לחם פוקצ’ה מדהים זה בקלי וקלות וזריזות וסוף סוף מבינים איך זה לחיות בסרט איטלקי ולהתענג מהחיים הטובים!
מתכון באדיבות: ירדנה ג’נאח
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
לפוקצ'ות:
- 1/2 קילו קמח
- 1 כף שטוחה שמרים יבשים
- 1 כף מלח
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית פטרוזיליה יבשה
- 1 כפית כוסברה יבשה
- קורט צ'ילי יבש
- 2 כפות שמן זית
- 2 כוסות מים בערך
למילוי :
- 1 חציל
- 1 פלפל גמבה מכל צבע
- פטריות טריות
- 1 בצל לחתוך לקוביות
אופן ההכנה
- להכנת הפוקצ'ות - לשים את כל המרכיבים יחד עד שמתגבש בצק.
- שמים להתפחה של 30 דקות, ואז יוצרים צורות.
- להכנת המילוי - מטגנים את כל המרכיבים עם שמן זית עד לריכוך, ולבסוף מוסיפים מלח ופלפל שחור.
- מרכיבים את המנה ומכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 25-30 דקות.
הערות וטיפים
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
מה חושבים על: פוקצ’ה בקלות

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!