Advertisements
| |

מחמר - פשטידת תפו\"א מרוקאית

קלה להכנה ומלאה בטעמים חלומיים
בהשראת: אוריין סולטאן
ציון 5 על ידי דירוג אחד

כשנתקעים בלי ארוחת צהריים מוכנה, ורוצים להכין מנה מדהימה בטעם שלא מצריכה טראומות במטבח, פשטידת מחמר זו תמיד סוגרת לכם את הפינה.

מחמר – פשטידת תפו"א מרוקאית פשוטה להכנה ומלאה בטעמים מפתיעים שישלחו אותכם עפים.

פשטידה משביעה וטעימה שכל בשלן מתחיל יכול להכין בקלי קלות וזריזות, ובתמורה לקבל פינוק משפחתי שישאיר את כולם בפה מלא!

מתכון באדיבות: אוריין סולטאן

ספר המתכונים של אוריין סולטאן

מחמר מחאמר מעקודה
Advertisements
 

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מחמר - פשטידת תפו\"א מרוקאית

קלה להכנה ומלאה בטעמים חלומיים
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: אוריין סולטאן

ציוד

תבנית קוטר 24-26 ס"מ / כלי פיירקס
Advertisements

המצרכים

  • 3 תפוחי אדמה
  • 10-11 ביצים
  • מיץ מלימון שלם
  • מלח
  • 1 כף כורכום
  • קצת מרק עוף
  • שום גרוס
  • פטרוזיליה יבשה
Advertisements

אופן ההכנה

  • מרסקים 3 תפוחי האדמה מבושלים בינוניים חמים, ומוסיפים לתוכם בהדרגה את הביצים, וממשיכים לרסק תוך כדי עד שמתקבלת עיסה.
  • סוחטים לתוך העיסה את הלימון שלם, ומוסיפים את שאר המצרכים.
  • לאחר ערבוב טוב, מוזגים את העיסה לכלי משומן שלא ידבק, ומכניסים לאפייה בתנור בחום של 250 מעלות עד להשחמה מכל הכיוונים.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מחמר מחאמר מעקודה

Advertisements


שאלות נפוצות: מחמר פשטידת תפו"א

לא צריך אבקת אפייה?
אין צורך במתכון זה.
למה כל כך הרבה ביצים?
כדי להפחית בטעם התפו"א, וגם אם עושים בכלי גדול ולא רוצה שתצא נמוכה, זו הכמות. תמיד אפשר להכין בכלי קטן יותר ועם פחות ביצים.

מחמר


מה חושבים על: מחמר פשטידת תפו"א

מחמר
לוריט הכהן: "נראה מעולה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים מושלמים. אל תפספסו!

מקור: מחמר פשטידת תפו"א – אוריין סולטאן

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements