Advertisements
| |

מתכון למאפינס תפוזים ב-2 דקות

רכים במרקם חלומי וטעם עשיר
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.55 על ידי 35 דירוגים
מאפינס תפוזים
Advertisements

לא משנה אם רוצים אירוח מעולה לאורחים בהפתעה, או שסתם מתחשק לכם מאפה מפנק ומתוק, מאפינס תפוזים הם תמיד התשובה!

קבלו מתכון למאפינס תפוזים שמכינים ב-2 דקות בלבד ואף שנייה לא יותר, ובתמורה מקבלים מאפינס רכים במרקם חלומי וטעם עשיר ממיץ תפוזים טרי.

קינוח שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים כאחד, כי כולם יודעים שאין על המאפינס הקלאסיים של פעם שמפתיעים בטעם שלהם כל פעם מחדש!

מתכון באדיבות: חני קונאשוילי

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

מאפינס תפוזים

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מאפינס תפוזים

מתכון למאפינס תפוזים ב-2 דקות

רכים במרקם חלומי וטעם עשיר
ציון 4.55 על ידי 35 דירוגים
לדרג
כמות 18 יחידות
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבניות מאפינס
כוס חד פעמית לשתייה חמה
Advertisements

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ מתפוז טרי
  • 1 כף גרידת תפוז
  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כף פודינג וניל
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את הביצים, סוכר, סוכר וניל, וטורפים במטרפה ידנית למשך 2 דקות בערך.
  • לאחר טריפה, מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים, כף גרידת תפוז, ומערבבים. לבסוף מוסיפים גם את הקמח, אבקת אפייה, וכף פודינג וניל, ולערבב היטב.
  • משמנים את תבניות המאפינס, וממלאים מהבלילה עד לשלושת רבעי הגובה שלהן.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות בתכנית אפייה טורבו, ואופים עד להזהבה. (כ-20 דקות בערך)
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מאפינס תפוזים

Advertisements


שאלות נפוצות: מאפינס תפוזים

אפשר להכין בתבנית אחת?
מועדף שלא. יוצאת דחוסה.
במה אפשר להחליף את הפודינג וניל?
אי אפשר להחליף, אבל אפשר לוותר עליו.
אפשר לאפות בתבנית סיליקון?
אפשר, אני אפיתי בתבניות מאפינס מקרטון.
איך שומרים?
שומרים בכלי סגור.

מאפינס תפוזים

מה חושבים על: מאפינס תפוזים

מאפינס תפוזים
ארנון אגמי: "מתכון מעולה בכלום זמן! שידרגתי עם פצפוצי שוקולד."

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

מקור:מאפינס תפוזים ב-2 דקות – חני קונאשוילי

Advertisements

Similar Posts

19 Comments

  1. ניראות שלות השבוע אאפה.
    תודה לך.אני בדר'כ מקציפה את הביצים בשלמותם והסור במיקסר לאווריריות האם יש איזו בעייה להקציף? תודה ⚘?.
    שבת שלום?.

    1. היי יהודית, הקצפה אינה הכרחית במתכון הזה אבל אפשרית בהחלט להשגת מאפינס שהם עוד יותר אווריריים, בהצלחה!

  2. הי.
    רציתי לשאול 3 כוסות קמח עבור 3 ביצים וכל הכמות של המצרכים שיש במתכון זה לא הרבה מדי? העוגה לא יוצאת קשה מדי?
    תודה

    1. היי גנית, לא ניסינו במתכון הספיציפי אך בהחלט אפשר להחליף את הגרידה והמיץ ואמור לצאת טעים לדעתנו. אם את מעדיפה ללכת על בטוח היינו ממליצים לנסות כל אחד מהמתכונים הללו ולאפות בתבנית מאפינס. בהצלחה!

    1. היי דפנה, כוס חד פעמית שתיה חמה נוזל = 200 מיליליטר, וכן בהחלט ניתן להמיר את הקמח לתופח באותה כמות ולוותר על האבקת אפייה. בהצלחה ובתיאבון! וכמובן את כמובן תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements