קבלו מאיתנו נשנוש מדהים ומהיר מאוד להכנה שיסחף את כל הבית.
מתכון לשבלולי בצק מטוגנים עם ירקות, טעים ברמות וכה קלים שאפשר להכין בשתי דקות. אין מהיר וטעים מזה!
ארבעה שלבים קלים ובסיסיים ויש לכם מאפה בצק מטוגן בטעם מדהים, אז למה אתם מחכים? נסו כבר עכשיו.
מתכון באדיבות: מלי מאירוב
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
מחבת לטיגון
המצרכים
- 1 בצק פיצה (של שמרית שנמצא במקררים ולא במקפיא)
- 60 גרם חמאה או נטורינה
- 1 כוס בצל ירוק (או שמיר או כוסברה, כתוש)
- 1 חופן מלח
אופן ההכנה
- מוציאים את הבצק מהמקרר, ופותחים אותו.
- ממיסים את החמאה או הנטורינה במיקרוגל ומברישים את הבצק בנדיבות.
- מפזרים מלמעלה את הבצל או כל מה שבחרתם ומפזרים מלח.
- מגלגלים לרולדה וחותכים לחתיכות, ומניחים על הצד הפתוח.
- מרדדים את השבלולים מהחלק הפתוח ואז מטגנים משני הצדדים.
הערות וטיפים
- מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.
- על הבצק להיות מהמקרר ולא קפוא.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות נפוצות: שבלולי בצק מטוגן
את מורחת משני הצדדים את השבלול בחמאה? לא.. רק צד אחד. |
ניתן לאפות במקום לטגן? כן. |
אולי צריך טיפה צריך לקמח את המערוך כדי שלא ידבק? לא. |
בלי תבלינים? רק מלח. |
מה מורחים על הבצק? חמאה. |
יש לך רעיון לקמח שאני אוכל להשתמש בו אם אני צריכה לעשות את זה ללא גלוטן? קמח לחם של תמי. |
אפשר לאכול למחרת גם? אין בעיה לחמם? לא ניסיתי, התחסל באותו יום. |
מה חושבים על: שבלולי בצק מטוגן
-
- ענתי עדניאל:
“עשיתי מושלם” - אורית אפללו:
“הכנתי אותו דבר אבל בתנור יוצא גם מעולה”
- ענתי עדניאל:

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
.רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: שבלולי בצק מטוגן- מלי מאירוב