| | | |

נשנוש בצק פיצה מטוגן ב-5 דקות

 נשנושי בצק מטוגן במילוי ירק לבחירה, שמכינים ב־5 דקות. פינוק מושלם לארוחת הערב.
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
בצק פיצה שמרית

בצק פיצה שבלולי בצק מטוגנים, במילוי ירק, שמכינים ב־5 דקות וטורפים בדקה! מתכון קל בטירוף לנשנוש יוצא דופן וממכר!

מכירים את הרגעים האלה שבהם מתחשק לכם נשנוש מגניב לארוחת הערב, אבל לא מתחשק לכם לאכול את מה שיש בבית? בדיוק לרגעים האלה יש לנו בשבילכם מתכון לנשנוש יוצא דופן, שמכינים ב־5 דקות וכל המשפחה תשתגע עליו!

קבלו מתכון לשבלולי בצק מטוגן במילוי ירק, שאפשר גם לאפות ושמכינים ב־5 דקות על השעון! נשנוש מדליק ומהיר לארוחת ערב וארוחת צהריים יוצאת דופן, שתפנק את כל המשפחה! ככה הולכים לישון עם חיוך על הפנים! כל כך טעים שלא תוכלו לעבור שבוע בלי ליהנות מהנשנוש המפנק הזה!

 

בצק מטוגן
צילום: מלי מאירוב

 

למה באמת כדאי לכם: בצק פיצה שמרית

  • מתכון קל בטירוף, שמכינים ב־5 דקות ויש גם סרטון הכנה!
  • נשנוש משגע שניתן לאפות במקום לטגן, למי שרוצה נשנוש בריא יותר!
  • ניתן למלא בכל ירק שמתחשק ואפילו להוסיף מגוון גבינות קשות לשדרוג הטעם!
  • נשנוש מושלם לארוחת הערב או צהריים שאפשר להגיש לצד סלט או ירקות חתוכים!

שורה תחתונה: תכינו את המתכון ולא תשמעו את הילדים אומרים  "בא לי לאכול ולא בא לי מה שיש בבית"!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? 

בצק פיצה שמרית

נשנוש בצק פיצה מטוגן ב-5 דקות

 נשנושי בצק מטוגן במילוי ירק לבחירה, שמכינים ב־5 דקות. פינוק מושלם לארוחת הערב.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מחבת לטיגון

המצרכים

  • 1 חבילה בצק פיצה (415 גרם של שמרית (שנמצא במקררים ולא במקפיא))
  • חמאה/נטורינה (60 גרם)
  • 1 כוס בצל ירוק (או שמיר או כוסברה, קצוץ)
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • מוציאים את הבצק מהמקרר, ופותחים אותו.
  • ממיסים את החמאה או הנטורינה במיקרוגל ומברישים את הבצק בנדיבות.
  • מפזרים מלמעלה את הבצל או כל מה שבחרתם ומפזרים מלח.
  • מגלגלים לרולדה וחותכים לחתיכות, ומניחים על הצד הפתוח.
  • מרדדים את השבלולים מהחלק הפתוח ואז מטגנים משני הצדדים.

הערות וטיפים

  • מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.
  • על הבצק להיות מהמקרר ולא קפוא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: בצק פיצה 

את מורחת משני הצדדים את השבלול בחמאה?
לא, רק צד אחד.
ניתן לאפות במקום לטגן?
כן.
אולי צריך טיפה צריך לקמח את המערוך כדי שלא ידבק?
לא.
בלי תבלינים?
רק מלח.
יש לך רעיון לקמח שאני אוכל להשתמש בו אם אני צריכה לעשות את זה ללא גלוטן?
אפשר לשים קצת יותר שמן במקום.

 


הבמה כולה שלכם:
בצק פיצה שמרית
צילום: ענתי דניאל

"עשיתי – מושלם!"
ענתי דניאל

בצק מטוגן
צילום: סימה נחום בבאין

"ממש טעים תודה על המתכון!"
סימה נחום בבאין

בצק פיצה שמרית
צילום: מלי מאירוב

רק עוד דבר אחד אחרון!
בצק פיצה

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements