מחמר פשטידה מרוקאית במחבת

פשטידת מחמר במחבת

הפשטידה המרוקאית שהיא האמא של כל הפשטידות חוזרת בגדול, והפעם בהכנה קלה ופשוטה יותר במחבת מתהפך! עקודה / מחמר – פשטידה תפוחי אדמה מופלאה עם המון הפתעות טעימות מתחת לקרום הזהוב ומדהים. כל בשלן מתחיל יכול להכין בצ'יק צ'ק!

פשטידת מחמר במחבת

עם המון הפתעות טעימות!
בהשראת: סולי ברק
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
מחמר פשטידה מרוקאית במחבת
הפשטידה המרוקאית שהיא האמא של כל הפשטידות חוזרת בגדול, והפעם בהכנה קלה ופשוטה יותר במחבת מתהפך.
מעקודה / מחמר – פשטידה תפוחי אדמה מופלאה עם המון הפתעות טעימות מתחת לקרום הזהוב ומדהים.

פשטידה מושלמת שהופכים אותה לקלה מאוד להכנה במחבת, וכך כל בשלן מתחיל יכול להכין בצ'יק צ'ק!

מתכון באדיבות: סולי ברק

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/סולי-ברק" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של סולי ברק[/button]

מחמר פשטידה מרוקאית במחבת
צילום: סולי ברק

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מחמר פשטידה מרוקאית במחבת

פשטידת מחמר במחבת

עם המון הפתעות טעימות!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: סולי ברק
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 5 יחידות תפוחי אדמה מגורדים
  • 7 יחידות ביצים
  • 1 כפית כורכום
  • ½ כפית כמון
  • מלח
  • פטרוזיליה
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים כולל התבלינים, בקערה גדולה.
  • מחממים טוב את המחבת מתהפך, שמים מעט שמן ומעבירים את תערובת הפשטידה למחבת. חשוב לכסות שהקרום למעלה יהיה יבש.
  • מבשלים 16-20 דקות במחבת מכוסה על להבה נמוכה.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]


שאלות נפוצות: פשטידת מחמר במחבת

לא מקציפים את הביצים?
אין צורך.
לא צריך להפוך לצד השני? משחימה למעלה רק מהכיסוי?
הופכים את המחבת שרואים שהפשטידה מוכנה מלמטה.

 


מה חושבים על: פשטידת מחמר קלה

    1. עדי סויסה:
      "הגעתי הביתה ישר הכנתי יצא אליפות תודה!"
מחמר פשטידה מרוקאית במחבת
צילום: עדי סוויסה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

2 Comments

    1. היי עדינה, אפשר גם וגם תלוי מה אוהבים. אך במתכון הזה יותר טעים תפוחי אדמה מגורדים ולערבב עם שאר המצרכים, לא צריך למעוך. בהצלחה!

4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?