פשטידת מחמר במחבת
עם המון הפתעות טעימות!
הפשטידה המרוקאית שהיא האמא של כל הפשטידות חוזרת בגדול, והפעם בהכנה קלה ופשוטה יותר במחבת מתהפך.
מעקודה / מחמר – פשטידה תפוחי אדמה מופלאה עם המון הפתעות טעימות מתחת לקרום הזהוב ומדהים.
מעקודה / מחמר – פשטידה תפוחי אדמה מופלאה עם המון הפתעות טעימות מתחת לקרום הזהוב ומדהים.
פשטידה מושלמת שהופכים אותה לקלה מאוד להכנה במחבת, וכך כל בשלן מתחיל יכול להכין בצ'יק צ'ק!
מתכון באדיבות: סולי ברק
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 5 יחידות תפוחי אדמה מגורדים
- 7 יחידות ביצים
- 1 כפית כורכום
- ½ כפית כמון
- מלח
- פטרוזיליה
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים כולל התבלינים, בקערה גדולה.
- מחממים טוב את המחבת מתהפך, שמים מעט שמן ומעבירים את תערובת הפשטידה למחבת. חשוב לכסות שהקרום למעלה יהיה יבש.
- מבשלים 16-20 דקות במחבת מכוסה על להבה נמוכה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פשטידת מחמר במחבת
לא מקציפים את הביצים? אין צורך. |
לא צריך להפוך לצד השני? משחימה למעלה רק מהכיסוי? הופכים את המחבת שרואים שהפשטידה מוכנה מלמטה. |
מה חושבים על: פשטידת מחמר קלה
-
- עדי סויסה:
"הגעתי הביתה ישר הכנתי יצא אליפות תודה!"
- עדי סויסה:
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהרייםמושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: פשטידת מחמר במחבת – סולי ברק
פעם כתבת תפא מגורדים ופעם אחת כתבת למעוך את תפא לפירה. צה הנכון
היי עדינה, אפשר גם וגם תלוי מה אוהבים. אך במתכון הזה יותר טעים תפוחי אדמה מגורדים ולערבב עם שאר המצרכים, לא צריך למעוך. בהצלחה!