מתכון באדיבות: עינת חנניה – קרדיט על שיתוף המתכון.
מתכון: עוגת מילקי עם קצפת וציפוי שוקולד מפנק
מצרכים
כוס: כוס חד פעמית קרה
2 כוסות קמח תופח
2 כפות קקאו
חצי כוס סוכר
חצי כוס שוקולית
1 כף תמצית וניל
חצי כוס שמן
כוס חלב
5 ביצים
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
חצי כוס אבקת חלב
חצי כוס חלב
קצפת:
שמנת מתוקה
אבקת חלב
פודינג וניל
חצי כוס חלב
ציפוי:
3 כפות שוקולד נוטלה
100 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
אופן הכנה
- ניקח קערה שמים בה את הקמח, קקאו, ושוקולית ומערבבים.
- בקערה נפרדת מקציפים ביצים, סוכר וניל, והשמן, עד לאיחוד. תוך כדי ההקצפה נוסיף בהדרגה את תערובת הקמח ונוסיף כוס חלב, נקציף לבלילה חלקה .
- בתבנית מרובעת נשים נייר אפיה ואז נשפוך את הבלילה
- נכניס לאפייה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
- להכנת הקצפת – שמים את החומרים בקערת מיקסר ומקציפים עד לקבלת קצפת לא חזקה. אחרי זאת חוצים את העוגה לשתיים, נצנן ונמרח את הקצפת ואז נכניס לקירור של שעתיים לפחות.
- מכינים את הציפוי – שמים על הגז או בקערה את המרכיבים ונמיס אותם, נערבב היטב ואז זולגים על העוגה ונכניס אותה למקרר לחצי שעה.
שאלות ותשובות
שאלה: האם האבקת חלב קריטית?
תשובה: כן..האבקת חלב נותנת של אחר של כל הקצפות שיש בעוגות קינדר או מילקי.
שאלה: אפשר תמונה לאבקת חלב?
תשובה: כזה. נקרא גם מלבין קפה.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- : ""
קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!