|
כולם מכירים ואוהבים את הפחזניות הרגילות, אבל הפעם חושבים מחוץ לקופסא ומכינים פחזניות כמו שמעולם לא ראיתם! פחזניות יפהפיות ופריכות בצורה מיוחד של ברבורים כמו שמכינים באירועים הכי מפוארים! מקשטים פחזניות אלה עם מילוי קצפת אוורירית ועננית מתחת לכנפיים הפריכות של הברבורים, ומקבלים קינוח מהמם ויצרתי שאי אפשר לעמוד בפניו, רק לא לשכוח לצלם לפני!
מתכון באדיבות: צפנת קורדובה – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: פחזניות ברבורים מרשימות וטעימות

מצרכים 

לבצק:
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
100 גרם חמאה או מרגרינה
כוס קמח
4 ביצים S או 3 ביצים M

לקצפת:
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
1 כף סוכר וניל
1 שמנת מתוקה


אופן הכנה 

    • ניקח סיר ונכניס בו את החלב, סוכר , סוכר וניל, וחמאה. מרתיחים אותם על הגז עד רתיחה
    • כעת ניקח את הכוס קמח ומכניסים אותה לתוך הסיר ומערבבים טוב עד שנוצר גוש בצק שמתנתק מדפנות הסיר.
    • נכבה את הגז ונעביר את גוש הבצק לקערת מיקסר ומצננים מעט, מוסיפים ביצה וטורפים טוב במיקסר עם וו גיטרה למשך דקה, אחרי זאת מוסיפים עוד ביצה וטורפים עוד דקה וכך ממשיכים עם שאר הביצים
    • מעבירים את תערובת הבצק לשקית זילוף עם צנטר כוכב
    • מזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואז אופים על 180 מעלות למשך 30 דקות, כשהתנור חומם מראש.
    • מחכים לצינון מוחלט של הפחזניות ואז ממלאים בקצפת.
    • להכנת הקצפת – מקציפים את כל הרכיבים ביחד
    • להכנה בצורת ברבור – מזלפים צורה של טיפה ומכניסים לתנור. שמתקרר חותכים את הטיפה באמצע לרוחב, ואת החלק העליון לחתוך ל-2
    • כעת מכינים צורה של ראש ברבור – מזלפים את הצורה של המספר 2 דק ואז עושים ראש קטן עם מקור
    • לוקחים קצפת ומזלפים לחלק התחתון של הברווז, ואז מוסיפים את הגוף של הברווז.
    • מפדרים באבקת סוכר על הכנפיים

תמונות ותגובות מהגולשים:

  • ציפי משה: "מושלם"
  • צדקה חבאני: "מדהים"

קישור למתכון המקורי: כאן

עוד מתכונים מבוקשים:

פחזניות ברבורים מרשימות וטעימות

פחזניות ברבורים מרשימות וטעימות


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מה דעתך על אלה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *