עם כל הכבוד לעוגיות החדשות והמפוארות, אין על העוגיות הקלאסיות שכולנו מכירים ואוהבים. והפעם מתאהבים מחדש עם עוגיות חול מיוחדות עם בוטנים ושקדים המוטבעים לתוך העוגיות וטעם קלאסי ומנצח. עוגיות רייבה משגעות וממכרות שנמסות בפה ומטריפות כל מי שטועם!
מתכון באדיבות: אורה ארגוב – קרדיט על שיתוף המתכון.
מתכון: עוגיות חול רכות ונימוחות (רייבה)
מצרכים
לבצק
5 וחצי כוסות קמח מנופה
1 כוס שמן
1 מחמאה רכה
1 כוס אבקת סוכר
מעל
קינמון
חצאי בוטנים
אופן הכנה
- נלוש את כל המצרכים ביחד, אם חסר לנו קמח מוסיפים ממש מעט שיהיה בצק קטיפתי
- ניצור כדורים ומניחים על תבנית מוכנה עם נייר אפייה.
- בעזרת סכין מסמנים איקס באמצע העוגיה ומפזרים מעט קינמון. עם הבוהן מכניסים או חצי שקד או בוטן.
- נשים לאפייה 180 מעלות כ-12 דקות
עוד מתכוני עוגיות מבוקשים:
- מתכון: עוגיות מגולגלות ב 5 דקות!
- מתכון: אוזני המן פרג
- מתכון: עוגיות נוטלה בעשר דקות
- מתכון: עוגיות דמקה פריכות ונמסות בפה
- מתכון: חיתוכיות ריבה פרווה קלות להכנה
- מתכון: עוגיות חול נמסות בפה מ-3 מצרכים בלבד (רייבה)
- מתכון: 3 מתכוני עוגיות טעימות מבצק אחד
- מתכון: עוגיות תמרים נימוחות עם אגוזים וקינמון
קישור למתכון המקורי: כאן
\
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!