| | | |

חיתוכיות ריבה קלות להכנה

קבלו את המתכון המושלם לקינוח המטריף ביותר שמתאים בול ליום העצמאות שקרב ובא. מתכון קל, מהיר והכי טעים שיש שיסגור את הארוחה החגיגית בטעם מתוק של עוד.
בהשראת: הילה ליברטי
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
חיתוכיות ריבה

כמו אלה של סבתא, תתכוננו לחיתוכיות שיחזירו אותכם לימים הטובים.

חיתוכיות ריבה פרווה וללא ביצים שלא מתפשרות על הטעם בכלל, מקבלות מרקם מענג עם אגוזים וקוקוס שמשדרגים את הטעם ברמות.

חיתוכיות ריבה שמכינים בקלי קלות ובאפס מאמץ ומקבלים עוגיות מושלמות ליד הקפה שיפתחו לכם את היום כמו שצריך!

 

ספר המתכונים של הילה ליברטי

  • חיתוכיות ריבה
    קרדיט: הילה ליברטי

     

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

חיתוכיות ריבה

חיתוכיות ריבה קלות להכנה

קבלו את המתכון המושלם לקינוח המטריף ביותר שמתאים בול ליום העצמאות שקרב ובא. מתכון קל, מהיר והכי טעים שיש שיסגור את הארוחה החגיגית בטעם מתוק של עוד.
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
לדרג
סוג: קינוחים
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

תבנית רגילה של התנור.
כוס חד פעמי קר

המצרכים

  • לבצק
  • 5 כוסות קמח תופח מנופה
  • 100 גרם מרגרינה נטורינה
  • 4 כפות סוכר
  • כוס מיץ תפוזים
  • כוס שמן (לא למלא עד הסוף)
  • למילוי
  • ריבה
  • קוקוס
  • אגוזים מרוסקים

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • במיקסר מוסיפים קמח, סוכר, ומרגרינה מומסת או בטמפרטורת החדר.
  • מוסיפים תפוזים בהדרגה ואז את השמן בדרגה לפי התגבשות הבצק.
  • משטחים את הבצק מעט, עוטפים בניילון נצמד ושמים במשך כחצי שעה במקרר.
  • מחלקים ל-3 חלקים.
  • על משטח מקומח מרדדים חלק אחד, מורחים עליו כ-3 כפות ריבה ומפזרים מעל אגוזים וקוקוס.
  • מרדדים חלק נוסף, מניחים מעל החלק הראשון וחוזרים על התהליך של פיזור המילוי.
  • מרדדים את החלק האחרון שנותר ומניחים אותו מעל.
  • אופים עד שהמאפה משחים, כ-20 דקות אך ייתכן שקצת יותר, תלוי בתנור.
  • נותנים למאפה להצטנן מעט, חותכים לריבועים ומפזרים מעל אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
חיתוכיות ריבה
צילום: הילה ליברטי


שאלות נפוצות: חיתוכיות ריבה

מה כמות האגוזים והקוקוס?כחופן, לפי הרצון והצורך.
המתכון בלי ביצים?כן, אין צורך בביצים.
האם אין לי מי סודה ניתן להמיר באבקת סודה?
לא, עדיף מי סודה.
אפשר עם ריבת שזיפים או משמש?
כן אפשר איזה ריבה שאוהבים.
  • האם יש תחליף לביצה בבצק?
    אפשר לשים קצת יותר שמן במקום.
מה זה נטורינה?
מרגרינה ללא שומן טראנס יותר איכותית. יש בכל סופר גדול.

Similar Posts

14 Comments

  1. המתכון נראה טוב אך קטוע באמצע. מה עושים עם שני החלקים? שכבות נוספות? תודה רבה!

    1. היי גיל!
      מתנצלים על חוסר הבהירות במתכון, סידרנו אותו וכעת ההסבר על הכנת השכבות ברור ומפורט יותר.
      בהצלחה רבה 🙂

  2. מניחה שהכוונה ללא גמור זה שלא כתוב מה לעשות עם שני החלקים הנותרים של הבצק ולא כתוב על איזה חום ולכמה זמן לאפות. וגם העוגיות בתמונה לא נראות שנעשו לפי המתכון – נראה שיש בצק עם סוכר מעל כשכבה עליונה ולא ריבה ואגוזים כפי שאפשר להבין מהמתכון.
    אשמח להשלמה כי זה נשמע מתכון קל וטעים. תודה.

    1. היי חנה!
      אנחנו מתנצלים על כך שהמתכון לא היה ברור. תיקנו אותו וכעת תוכלי להבין טוב יותר איך ליצור את השכבות.
      בהצלחה רבה 🙂

    1. היי לאה!
      אין מי סודה במתכון הזה.
      האם התכוונת להגיב על מתכון אחר?

    1. היי מימי!
      וואו, איזה רעיון מעולה 🙂
      בטח שאפשר, ואנחנו בטוחים שייצא לך משגע!

    1. היי זורי!
      מה לדעתך חסר בו?
      למיטב ידיעתנו המתכון גמור, אבל נשמח להבין למה התכוונת 🙂

      1. 1 star
        המתכון לא מושלם!
        אין בו רישום גודל התבנית, האם לשמן אותה או לא צריך, בכמה מעלות לאפות ולמשך כמה זמן!
        זו הפעם הראשונה אצלכם באתר שאני נתקלת במתכון לא מושלם!

      2. היי צביה, תודה על ההערה החשובה שלך!
        תיקנו את המתכון, אכן היו חסרים בו הפרטים שהזכרת.
        לגבי שימון התבנית – באפייה מומלץ לשמן או להשתמש בנייר אפייה, לפי ההעדפה האישית שלך.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?