כל הטוב הזה מכינים ברק 4 מרכיבים?! פאדג' שוקולד לבן מושחת וטעים בטירוף שמכינים בפשטות בחמש דקות הכנה לכל היותר ו-4 רכיבים בלבד, ובתמורה מקבלים תוצרת אמנות פאדג'ית ומתוקה שמלאה באוראו מפנק ומשדרג. ביס אחד ותמצאו עצמכם מכינים מתכון זה כל שבוע! 

 
 
מתכון באדיבות: רותם שברו – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: פאדג' שוקולד לבן אוראו ב-4 מרכיבים בלבד

מצרכים 

תבנית: אינגליש קייק קצרה 21 ס"מ

200 גרם שוקולד לבן
200 גרם חלב מרוכז
30 גרם חמאה
6 יחידות אוראו גדולים – שבורים
מי שרוצה – אפשר להוסיף מיני אוראו לקישוט מעל הכל


אופן הכנה 

  • בהתחלה מרססים ספריי שמן בתבנית שלנו, ואז נגזור נייר אפייה לרוחב התבנית ונניחו בתוכה.
  • בקערה, שמים את כל המרכיבים למעט האוראו וממיסים אותם במיקרוגל בכמה פעימות. ואז מערבבים עד שמקבלים למרקם אחיד.
  • להוסיף את שברי האוראו ומערבבים.
  • כעת לשפוך את התערובת לתבנית ומניחים מיני אוראו מעל לקישוט אם רוצים.
  • נקפיא את העוגה שעה עד שעתיים, לאחר מכן נוציא מהתבנית ונחתוך לריבועים.
  • נאחסן במקפיא/במקרר בכלי אטום.

 


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *