| | | |

חטיף טחינה ריבועים ב-5 מצרכים

כמה שקל כך טעים
בהשראת: שרה קבצצי
ציון 4.28 על ידי 29 דירוגים
חטיף טחינה

אין על החטיפים שלא מתפשרים על הטעם, וכאשר ההכנה כל כך קלה, אין סיכוי שמוותרים! (זהירות: אפשר לנשנש בלי סוף)

קבלו מתכון לחטיף טחינה ריבועים שמכינים ב-5 מצרכים בלבד לקבלת שילוב טעמים שיא השלמות עם נגיעות טחינה בריאות ומפנקות.

נשנוש קליל ומאוד פשוט להכנה שתמיד ידאג לשדרג לכם את היום בפינוק של טעמים מיוחדים. ביס אחד ולא תצליחו להפסיק לזלול!

מתכון באדיבות: שרה קבצצי

ספר המתכונים של שרה קבצצי

 

חטיף טחינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

חטיף טחינה

חטיף טחינה ריבועים ב-5 מצרכים

כמה שקל כך טעים
ציון 4.28 על ידי 29 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה קבצצי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 1 מחמאה (בטמפרטורת החדר)
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה (להוסיף לקמח)
  • שומשום (אופציונלי)

אופן ההכנה

  • מערבבים את המחמאה עם אבקת סוכר
  • מוסיפים את הטחינה ומערבבים.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאיחוד הבצק
  • על תבנית בגודל בינוני להניח נייר אפייה לרדד את הבצק בעובי אחיד, לפזר שומשום מעל אפייה 170 מעלות כעשרים דקות.
  • ברגע שהמאפה יוצא מהתנור לא לגעת עד קירור מוחלט. ברגע שהמאפה קר לחתוך לריבועים.
  • זה מתפורר וזה בסדר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון חטיף טחינה זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: חטיף טחינה – שרה קבצצי

Similar Posts

11 Comments

  1. 1 כוס סוכר לא בריא בכלל….המטרה כיום בחטיפים שכאלה היא להוריד את הסוכר ולהשתמש בתחליפים.

    1. היי שולי, בחטיף יש בעיקר טחינה שיתרונותיה הבריאותיים ידועים לכולם, בכל זאת הורדנו את המילה בריא מהמתכון. תודה על ההערה!

  2. שלום לכם, לצערי איני יכולה להכין את המתכון הזה, וכנראה את שאר המתכונים שלכם. מהסיבה הפשוטה: אין לי כוס חד-פעמית.
    במתכונים רציניים נוהגים להשתמש בכוסות מידה אוניברסליות, ולא בכוסות חד פעמיות שעבר זמנן.
    חבל מאד, אולי תשנו בשנה הבאה!

    1. היי אסתר, אנו גם מעריכים את חשיבות השמירה על הסביבה וממליצים לגולשינו להשתמש בכלי מידה קבועים, אך למטרת הדיוק אנו משתפים את הכלי המקורי שבו השתמשה בעלת המתכון בהכנתו (לרוב זה כוס מידה אונברסלית אבל בחלק מהמתכונים זה לא). כוס מידה אוניברסלית היא בד"כ 240 מ"ל, כוס חד פעמית חמה היא 200 וקרה היא 180 מ"ל. אז להתחשב בכמויות בהתאם או ממליצים לקנות סט כוסות חד פעמיות ולהשתמש רק באפייה (גם מתחשב בסביבה וגם כוס כמו במתכון עוזרת למתכונים לצאת כמו שצריך). תודה ולהתראות בשנה הבאה!

  3. ומה עושים עם אבקת האפייה?
    במצרכים מופיע אבקת אפיה ובהוראות הכנה לא.
    וגם… אי אפשר לרשום בכותרת "… ב-4 מצרכים" כשבמתכון רשומים 5 וזה לא כולל את השומשום שמפזרים למעלה.

    1. היי דיתי, את אבקת האפייה מוסיפים לקמח ומערבבים. אפשר להחשיב את זה כמצרך נפרד ואז זה 5 מצרכים. שומשום כמובן זה אופציונלי, ובאותה מידה ניתן לקשט עם אגוזים, פיצוחים או כל מה שאוהבים. בהצלחה!

    1. היי ויקוש, רוב המשקל של החטיף הוא מהטחינה שלה יש יתרונות בריאותיים מובהקים, בכל מקרה מחקנו את המילה בריא מהמתכון על מנת לא ליצור בלבול. תודה על ההערה!

    2. לגמרי‼️ אני לא מאמינה שעדיין משתמשים במחמאה שזה בעצם מרגרינה בטעם חמאה וגם בכל כך הרבה סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?